Bilde av Club Casablanca
Bilde av Club Casablanca
Bilde av Club Casablanca
Bilde av Club Casablanca
Bilde av Club Casablanca

Adresse: Calzada de Martianez 4, Apartado Correos 233, Puerto de la Cruz, Kanariøyene, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.apartamentoscasablanca.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Club Casablanca


Club Casablanca i Puerto de la Cruz er et sjarmerende reisemål som tilbyr det beste av Tenerife, Spania. Dens nesten tre hundre leiligheter åpner for utmerket utsikt over Teide og La Orotava-dalen. Gjester kan velge mellom studio, ett- og to-roms timeshare Leilighet enheter å være vert for sin egen perfekte ferie. De lyse og komfortable rommene har bekvemmeligheter som et fullt utstyrt kjøkken og soverom med satellitt-TV, Wi-Fi og bad med hårføner. Oppgradert overnatting presenterer ytterligere en stue med sovesofa, spisebord og balkong for bespisning og avslapning.

Nyt det gode været ved å slappe av i utendørsbassenget som er oppvarmet om vinteren. Det er også et herlig barneområde og en terrasse med solsenger. Alternativt er stranden i Puerto de la Cruz bare ti minutter unna, og bassengkomplekset i Lago Martianez ligger i nærheten. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere foreslår også å hengi seg til de mange fasilitetene som presenteres av Club Casablanca. Disse inkluderer en bar-kafeteria, treningsstudio, badstue og levende musikk og underholdende forestillinger. Bilutleie, sykkeloppbevaring, turistinformasjon og sports- og spillfasiliteter er også tilgjengelige.

Club Casablanca Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (alle enheter, fullt), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Spillerom, Vaskeri, Heis, Live Entertainment, Snackbar, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
(Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Golf (19.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Ridning (1.0 miles) ), Medisinsk fasiliteter (i nærheten), Restaurant (i nærheten), Sauna (Nærliggende), Kjøpesenter (Nærliggende), Squash (Nærliggende), Tennis (Nærliggende)
Flyplass
Reina Sofia - (60 miles - 96 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) fredag, lørdag, tirsdag

Kjøpe Club Casablanca timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club Casablanca før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Club Casablanca, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Club Casablanca

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club Casablanca eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Club Casablanca.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Club Casablanca kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.