Bilde av Club Alegria
Bilde av Club Alegria
Bilde av Club Alegria
Bilde av Club Alegria
Bilde av Club Alegria

Adresse: Apartamentos Villa Florida, Caleta de Fuste, Antigua, Kanariøyene 35630, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Club Alegria? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Kanariøyene er et populært reisemål med ferierende fra Storbritannia for alle de riktige grunnene: været er gjennomgående bra, maten er smakfull, lokalbefolkningen er vennlig og flyene for å komme seg er relativt korte. Fuerteventura har en utrolig kystlinje, de lange hvite sandstrendene brytes bare opp av eventyrbugter og lyskilder.

For eventyrerne blant oss tilbyr landskapet et vell av muligheter. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere elsker å surfe og lære på denne øyens vennlige strender kunne ikke vært enklere. Club Alegria er en timeshare som tilbyr det meste til den dyktige reisende, med store svømmebassenger, fantastiske restauranter på stedet og nærhet til Fuerteventuras spennende natteliv.

Fasilitetene på Club Alegria er topp hakk, med en solterrasse og bassengbar som betyr at du aldri trenger å gå glipp av et øyeblikk av solskinn. En nattklubb er flott for kveldsunderholdning og sosialisering med nye venner, før en kort tur tilbake til din fullt utstyrte leilighet. Dette er feriestedet for folk som ønsker å få mest mulig ut av ferien, som ikke vil kaste bort et eneste dyrebart øyeblikk med velfortjent fritid.

Club Alegria Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (Alle Enheter, Delvis / Minikjøkken / Full), Mikrobølgeovn (Noen Enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, Dagligvarebutikk, Live-underholdning, Kjøpesenter, Snackbar, Svømmebasseng, Telefon,
Nærliggende fasiliteter
Strand i nærheten, Fiske i nærheten, Medisinsk teknisk utstyr (i nærheten), Restaurant (i nærheten), Tennis (i nærheten), Vannski (I nærheten), Windsurfing
Flyplass
Fuerteventura - (5 miles - 8 km)
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, mandag, onsdag

Kjøp Club Alegria timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club Alegria før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Club Alegria, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Club Alegria

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club Alegria eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Club Alegria.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Club Alegria kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.