Bilde av Clube Albufeira
Bilde av Clube Albufeira
Bilde av Clube Albufeira
Bilde av Clube Albufeira
Bilde av Clube Albufeira
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.clubealbufeira.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Club Albufeira


Algarve er kjent for sine sandstrender, temperert klima og avslappet atmosfære. Club Albufeira tar dette og løper med det, og hele feriestedet reflekterer atmosfæren i regionen. Vannkledde vegger gjenspeiler rikelig solskinn, og oransje parasoller og solsenger omgir et smart designet sirkulært basseng. Det er også to bassengbarer og to restauranter for når du vil slappe av i feriestedet.

Dette timeshare Kommer sterkt anbefalt, ikke minst på grunn av ulike aktiviteter i lokalområdet. Surfing på bølgene som er flott for nybegynnere, eller vandre gjennom de forsiktig bølgende åsene, er alt mulig. Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere elsker valget av restauranter i Albufeira selv, tilgjengelig med en praktisk shuttle fra feriestedet.

Portugal har ypperlig sjømat på tilbud, vanligvis etterfulgt av en skarp vinho verde, den lokale delikatessen. En ung vin, den har en behagelig grønn farge og en kul smak som er veldig velkommen på en varm dag. De i det kjente hodet til lokale spisesteder for å finne de mest autentiske måltidene, selv om restaurantene på Club Albufeira er ypperlige for når smaken knopper vil ha noe kjent.

Clube Albufeira Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Oppvaskmaskin (noen enheter), peis - enhet (alle enheter), kjøkken (alle enheter, minikjøkken / fullt), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter), vaskemaskin / tørketrommel
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng, Tennis,
Nærliggende fasiliteter
Strand (1.0 miles), Båtliv (11.0 miles), Casino (11.0 miles), Treningsutstyr (2.0 miles), Fiske (1.0 miles), Golf (5.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Ridning (3.0 miles) Live Entertainment (1.0 miles), Medisinsk utstyr (i nærheten), Squash (2.0 miles), Vannski (1.0 miles), Windsurfing (1.0 miles),
Flyplass
Faro - (26 miles - 41 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) lørdag, søndag

Kjøper Clube Albufeira timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Clube Albufeira før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Clube Albufeira, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Clube Albufeira

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Clube Albufeira eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Clube Albufeira.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Clube Albufeira kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.