Bilde av Karma Haathi Mahal
Bilde av Karma Haathi Mahal
Bilde av Karma Haathi Mahal
Bilde av Karma Haathi Mahal
Bilde av Karma Haathi Mahal

Adresse: Cavelossim, Salcete
Goa, 403731, INDIA
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.royalresorts.com.au

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Karma Royal Haathi Mahal


Goa er en drøm, et unikt samfunn i sør av subkontinentet. For de som vil oppleve India i sitt beste, kan det ikke være noe annet valg. Strendene er kjent for å være en voksen lekeplass, men den naturlige skjønnheten i området bør ikke overses. For de som ønsker å feste hele natten er det mange muligheter, men det er også fantastiske templer, landsbyer og landskap å utforske. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere elsker det med a timeshare på Karma Haathi Mahal, kan du komme tilbake år etter år og oppleve noe helt annet hver gang hvis du velger det.

Dette fargerike feriestedet passer til enhver smak, med en portugisisk restaurant på stedet og en pirat-tema-pub! Tilbring tid med å svømme i utendørsbassenget, kjøle ned gjennom varmen til dagen, før du drar til spaet eller boblebadet. Når du vil gå ut og nyte nattelivet, er det en barnevakt for å sikre at de yngste medlemmene i festen din er i gode hender. Karma Haathi Mahal sørger for at du ikke vil ha en ting, og om du ønsker å lage en enkel frokost i din kjøkkenkrok eller gå ut og oppleve Goa, har du akkurat det du trenger.

Karma Haathi Mahal Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (alle enheter), kjøkken (noen enheter, ingen / delvis), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnevakt, Barnas basseng, Treningsutstyr, Spillerom, Dagligvarebutikk, Frisør, Helseklubb, Live-underholdning, Medisinsk rekreasjon, Lekeplass, Restaurant, Sauna, Kjøpesenter, Snackbar, Squash, Svømmebasseng, Boblebad / Boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Strand (Nærliggende), Casino (Nærliggende), Golf (3.0 miles), Tennis (3.0 miles),
Flyplass
Dabolim - (16 miles - 25 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Karma Haathi Mahal timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Karma Haathi Mahal før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Karma Haathi Mahal, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Karma Haathi Mahal

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på å selge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Karma Haathi Mahal eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Karma Haathi Mahal.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Karma Haathi Mahal kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.