Bilde av Holiday Club Jardin de Amadores
Bilde av Holiday Club Jardin de Amadores
Bilde av Holiday Club Jardin de Amadores
Bilde av Holiday Club Jardin de Amadores
Bilde av Holiday Club Jardin de Amadores

Adresse: Jardin de Amadores, Calle Roque de Los Muchachos, Mogan, 35130, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.amadoresbeachclub.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Jardin de Amadores


Ligger på den peneste stranden i Gran Canaria, Spania, Se på Jardin de Amadores for timeshare Med en forskjell. Designet og modellert etter den berømte Hanging Gardens of Babylon-som var for eksklusiv bruk av royalty-du vil virkelig føle deg som en konge eller dronning mens du fer på dette feriestedet. Et tropisk paradis venter på deg, med flotte hager med roligere områder for lesing og fredelig kontemplasjon, fossefall og boblebad, et treningssenter med basseng og badstue, og alt du kan ønske deg for en ferie full av stil. Din store, luftige leilighet, med en liten bro som legger til din følelse av privatliv, har alt du trenger for din retrett, inkludert fullt utstyrte kjøkken og et dypt badekar plassert bare for din luksus og avslapning.

Shopping ligger i nærheten av Europa Centre, og Amadores Beach er praktisk talt rett utenfor døren din. Nyt fantastisk panoramautsikt over soloppganger og solnedganger fra den romslige terrassen, og sørg for å prøve hotellets La Vista-restaurant for internasjonale retter som passer til enhver smak. Reise og fritid Gruppe Er stolt av å presentere denne fantastiske timeshare Resort-vurdere Jardin de Amadores for din neste ferie investering.

Sesonginformasjon Uke Antall (r)
rød 1-52 hele året

Holiday Club Jardin de Amadores Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Alle Enheter), Kjøkken (Enhet, Full), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Enhetene), Vaskemaskin / tørketrommel
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, Spillerom, Heis, Svømmebasseng, Boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Strand (1.0 miles), Båtliv (1.0 miles), Casino (11.0 miles), Treningsutstyr (Nærliggende), Fiske (1.0 miles), Golf (Nærliggende), Matbutikk (Nærliggende), Helseklubb (Nærliggende), Live Entertainment Nærliggende), Medisinsk fasiliteter (i nærheten), Restaurant (i nærheten), Badstue i nærheten, Snackbar (i nærheten), Spa i nærheten, Squash i nærheten, Vannski (1.0 miles), Windsurfing (1.0 miles)
Flyplass
Las Palmas - (32 miles - 51 km)
Sjekk inn / ut
Lørdag, mandag, onsdag

Kjøper Holiday Club Jardin de Amadores timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Holiday Club Jardin de Amadores før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Holiday Club Jardin de Amadores, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Holiday Club Jardin de Amadores

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på å selge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Holiday Club Jardin de Amadores eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Holiday Club Jardin de Amadores.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Holiday Club Jardin de Amadores kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.