Bilde av Il Poggio
Bilde av Il Poggio
Bilde av Il Poggio
Bilde av Il Poggio
Bilde av Il Poggio

Adresse: Localita Il Poggio, Celle Sul Rigo
San Casciano Bagni, (SI), ITALIA
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.borgodelpoggio.it/

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og utleie på Il Poggio


Il Poggio i Toscana, Italia er et eventyr som kommer til liv. Det er vanskelig å ikke se etter snøhvite eller sovende skjønnhet etter å ha sett den rustikke, men stilige og elegante timeshare innkvartering. Suitene på Holiday Farm sjarm med utsikt over åsene og den hyggeligste atmosfæren. De har pastellfargerte vegger med en king size-seng, lesehjørne med sovesofa og romslig bad med dusj og boblebad.

I mellomtiden, Senese-stil leilighetene på The Residence ligner den perfekte blanding av landlige design og moderne bekvemmeligheter. Disse to-roms enhetene glede med et hovedsoverom, stue med peis, kjøkkenkrok og bad med dusj. Balkongene tilbyr dessuten utmerket panoramautsikt over det toskanske landskapet, som er best fornøyd med familie og venner.

Reise og fritid Gruppe timeshare meglere kan ikke få nok av den organiske restauranten på hovedgården, også. Den landlige atmosfæren øker middagsopplevelsen, og de gode lokale produktene vil etterlate deg mer etterspørsel. Sørg også for å besøke Equestrian Centre på Il Poggio. De tilbyr kurs på varierende nivåer som gjør at du blir forelsket i ridning. Til slutt er det to utendørsbassenger, gratis internettilgang og parkering for å fullføre listen over fasiliteter for å betjene deg på stedet.

Il Poggio Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Peis - Enhet (Noen Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Delvis / Minikjøkken / Full), Telefon (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Barn s Basseng, Ridning, Klesvask, Lekeplass, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng, Tennis,
Nærliggende fasiliteter
Bilutleiefirma (16.0 miles), Fiske (3.0 miles), Golf (22.0 miles), Matbutikk (Nærliggende), Innsjø (3.0 miles), Medisinsk anlegg (Nærliggende), Spa (2.0 miles)
Flyplass
Firenze - (99 miles - 159 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) lørdag

Kjøper Il Poggio timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Il Poggio før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Il Poggio, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Il Poggio

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Il Poggio eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Il Poggio.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Il Poggio kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.