Bilde av Haven Court
Bilde av Haven Court
Bilde av Haven Court
Bilde av Haven Court
Bilde av Haven Court

Adresse: Little Haven, Haverfordwest, Pembrokeshire, SA62 3UP, Wales
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.resort-solutions.co.uk

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Haven Court


For en hyggelig ferie nærmere hjemme, er Haven Court et smart valg. Sett i Haverfordwest nær Pembrokeshire kystlinjen i Sør-Wales, denne samlingen av timeshare hytter tilbyr en unik ta på begrepet "resort". Mer av en landsby enn et hotell, er to- og tre-romshytter i landlige landskapet. Det er ikke noen utendørsbassenger, men det er vindhuggede åser full av åpen skjønnhet, og det er en vennlig lokal pub for en viviserende pint av noe deilig etter en fottur.

For familier som ønsker å tilbringe dager ute, er det en fantastisk strand i nærheten hvor barna kan bygge sandkastler og de voksne kan lese bøker og lur i det milde solskinnet. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere spesielt elsker dette aspektet til landsbyen, at atmosfæren er en av avslapning og stille tid, heller enn leting og fester. Det finnes en rekke andre aktiviteter, fra fugletitting til vindsurfing, så det handler ikke bare om å holde seg stille. Og atmosfæren i Haven Court betyr at familier og par kommer tilbake år etter år og nyter sitt lille stykke Little Haven, så du er sikker på at du føler deg komfortabel i hjemmet ditt hjemmefra.

Haven Court fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Fullt), Mikrobølgeovn (Enhetene),
Resort Fasiliteter
Klesvask, Telefon,
Nærliggende fasiliteter
(6.0 miles), Fiske (Nærliggende), Golf (50.0 miles), Supermarked (6.0 miles), Ridning (2.0 miles), Live Entertainment (1.0 miles), Strand (Nærliggende), Båtliv (6.0 miles), Medical Facilities (1.0 miles), Restaurant (i nærheten), Squash (6.0 miles), Svømmebasseng (6.0 miles), Tennis (6.0 miles), Vannski (2.0 miles),
Flyplass
London Heathrow - (93 miles - 149 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) lørdag

Kjøpe Haven Court timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Haven Court før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Haven Court, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Haven Court

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på å selge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Haven Court eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Haven Court.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Haven Court kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.