Bilde av Vacation Village at Parkway
Bilde av Vacation Village at Parkway
Bilde av Vacation Village at Parkway
Bilde av Vacation Village at Parkway
Bilde av Vacation Village at Parkway

Adresse: 2949 Arabian Nights Blvd., Kissimmee, FL 34747, Florida, USA
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.dailymanagementresorts.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Vacation Village på Parkway


A timeshare Eierskap i Kissimmee, Florida kan bare bety en ting - fornøyelsesparker. For foreldre som ønsker å vinne Faderen og Morsommens pris, er det ingen større innkvartering enn Vacation Village på Parkway. Det er bare minutter fra Disneys magiske kongerike, Universal Studios og Sea World til glede for barna.

Men dette ekspansive feriestedet med over tjue høye bygninger har mer i butikken. Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere tror det vil være en utfordring å forlate feriestedet og dens massive bassengkompleks med seks oppvarmede utendørsbassenger, seks badestamper og to barnebasseng. Det er også bassengaktiviteter og en lekeplass på stedet, pluss mer enn tjue grillgrill, planlagt temapark shuttle og to naturturer åpne for alle. Ingen tvil, Vacation Village på Parkway handler om sol og moro.

Og når du endelig trenger å lade opp, samle familien og trekke seg tilbake i noen av de over to og en halv tusen koselige rom. Uformelt og komfortabelt, er en og to soverom enhetene utstyrt med et komplett kjøkken, stue, flatskjerm-TV med DVD-spiller, Wi-Fi, spisestue og møblert uteplass. Oppgraderte rom har en inspirert innredning fra Vest-Indias og legger til en uttrekkbar sofa og boblebad.

Ferieby på Parkway Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Noen Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Delvis / Full), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter), Vaskemaskin / Tørketrommel
Resort Fasiliteter
Barn s Pool, treningsutstyr, Spillerom, Handicapped Unit, Klesvask, Heis, Lekeplass, Svømmebasseng, Boblebad / Boblebad,
Nærliggende fasiliteter
(45.0 miles), Ridning (2.0 miles), Live Entertainment (2.0 miles), Medisinsk fasiliteter (15.0 miles), Restaurant (Nærliggende), Restaurant (i nærheten), Lekeplass (1.0 miles) Kjøpesenter (1.0 miles), Snackbar (I nærheten), Spa (1.0 miles), Tennis (Nærliggende)
Flyplass
Orlando International - (17 miles - 27 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) Fredag, lørdag, søndag

Kjøper Ferieby på Parkway timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Vacation Village på Parkway før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Vacation Village på Parkway, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Vacation Village på Parkway

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Vacation Village på Parkway eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Vacation Village på Parkway.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Vacation Village på Parkway kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.