Bilde av Holiday Club Ruka
Bilde av Holiday Club Ruka
Bilde av Holiday Club Ruka
Bilde av Holiday Club Ruka
Bilde av Holiday Club Ruka

Adresse: Holiday Club Ruka (#3551), c / o Holiday Club Kuusamon Tropiikki, Kylpylantie 5, Kuusamo, Finland FI-93600
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.holidayclubresorts.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Holiday Club Ruka


Et besøk til Ruka er som å gå inn i Disney-filmen, Frossen: sjarmerende trehytter dekket av myke snøhull, de hvite åsene glitrer i det fjerne. Holiday Club Ruka er et godt valg for en timeshare å basere deg selv på. Du vil være sikker på å tenke på kjas og mas i normalt liv og "La det gå" når du først går inn i hytteens private badstue, og igjen når du slapper av foran peisen med en dampende krus med varm sjokolade.

En timeshare i Ruka gir deg muligheten til å utforske Finlands villmark. Velg bær og vandre gjennom den beryktede "Bear Run" i sommermånedene, og få mest mulig ut av klubbens nærhet til utendørs eventyrsporter. Det er hesteridning, rafting og kanopadling for den sanne spenningssøkeren for å få sin fylling, men Reise og fritid Gruppe timeshare meglere tror at området virkelig skinner i vintermånedene, når dagene er korte og tilbrakt langrenn, og nettene er lange og tilbrakte seg som en feil med de menneskene du elsker mest.

Uansett hvilken sesong du velger å besøke Holiday Club Ruka, er du sikker på å ha en fantastisk tid og begynne å planlegge din retur lenge før du noen gang har forlatt.

Holiday Club Ruka Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Oppvaskmaskin (noen enheter), peis - enhet (alle enheter), kjøkken (alle enheter, delvis / full), mikrobølgeovn (alle enheter), badstue (alle enheter), telefon Tørketrommel (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Båtliv, Langrenn, Fiske, Innsjø,
Nærliggende fasiliteter
Bilutleie (7.0 miles), Barnas basseng (7.0 miles), Downhill Ski (7.0 miles), Treningsutstyr (7.0 miles), Golf (7.0 miles), Matbutikk (7.0 miles), Medisinsk utstyr (10.0 miles), Restaurant (7.0 miles), Shoppingområde (7.0 miles), Skiskole (7.0 miles), Spa (7.0 miles), Squash (10.0 miles), Svømmebasseng (7.0 miles), Tennis (7.0 miles), Whirlpool / Boblebad (7.0 miles) miles),
Flyplass
Kuusamo - (9 miles - 14 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) fredag, lørdag

Kjøper Holiday Club Ruka timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Holiday Club Ruka før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Holiday Club Ruka, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Holiday Club Ruka

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Holiday Club Ruka eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Holiday Club Ruka.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Holiday Club Ruka kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.