Bilde av Holiday Club Are
Bilde av Holiday Club Are
Bilde av Holiday Club Are
Bilde av Holiday Club Are
Bilde av Holiday Club Are
Ring for mer informasjon: 01787 881111

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Holiday Club Are


Sverige er ikke tradisjonelt kjent av oss briter som et skisted, men det er mye til skade for oss. La dine naboer jetfly til overflodene av de franske skianleggene mens vi i stedet suge i de unike opplevelsene som tilbys av skianlegget Are. Skandinavisk kultur er veldig trendy akkurat nå, og vi kan se hvorfor: med luksuriøse ullsprutere, kule-agurk-lokalbefolkningen og en fornemmelse for badstuer, Reise og fritid Gruppe timeshare meglere vet at Sverige er der den kunnskapsrike bruker sine vinterferier.

A timeshare på Holiday Club Are er flott for de kjøligere månedene, når du ser ut over skarp hvit snø og flyr ned den med fart er aktivitetene du vil fylle dagene med. For de som foretrekker å tilbringe tid innendørs, eller bare ønsker en pause fra alle adrenalinene, har de miljøvennlige hyttene hver en flatskjerm-TV og Playstation 3. Rund av dagen med et besøk til nærliggende SaunaWorld, et spa som tilbyr seks forskjellige badstuer og en isbastu, samt åtte bassenger, vannsklie, bowlingområde, minigolf og en barneklubb. Med så mye skjer kan du kanskje besøke Holiday Club Are på alle mulige muligheter - og du kommer definitivt til å ønske!

Holiday Club er fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Some Units), Oppvaskmaskin (Noen Enheter), Peis - Enhet (Noen Enheter), Kjøkken (Noen Enheter, Ingen / Delvis / Full), Mikrobølgeovn (Noen Enheter), Telefon (Alle Enheter), Vaskemaskin / Tørketrommel enheter),
Resort Fasiliteter
Fiske, Spillerom, Innsjø, Klesvask, Live-underholdning, Lekeplass, Restaurant, Sauna, Snackbar, Spa, Svømmebasseng (Innendørs / Utendørs) ), Tennis, vannski, boblebad / badestamp, vindsurfing,
Nærliggende fasiliteter
Bilutleie (i nærheten), Golf (8.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Ridning (5.0 miles), Medisinsk anlegg (Nærliggende), Skiskole (Nærliggende)
Flyplass
Ostersund - (59 miles - 94 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøpe Holiday Club Er timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Holiday Club Er før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Holiday Club Er hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Holiday Club Are

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Holiday Club Are eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Holiday Club Are.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruker Holiday Club Are kan være trygge med tanke på at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.