Bilde av Holiday Club Saariselka
Bilde av Holiday Club Saariselka
Bilde av Holiday Club Saariselka
Bilde av Holiday Club Saariselka
Bilde av Holiday Club Saariselka

Adresse: ., Fin-99830, Saariselk, FINLAND
Ring for mer informasjon: 01787 881111

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og utleie på Holiday Club Saariselk


Hvis du har drømt om en ferie til Lappland, er Holiday Club Saariselka verdt seriøs vurdering. Ligger i Saariselka, er dette det perfekte stedet å jakte på julemannen, da området er kjent for snøforhold og ren. Elf observasjoner er ubekreftede, men de yngre medlemmene i gruppen din vil være glad for å besøke Santa Village, en fornøyelsespark i nærheten.

Reise og fritid Gruppe timeshare meglere elsker snøscooter safari på tilbud. Ta en leksjon i kontroll ved å kjøre over et utfordrende terreng, bruk kjøretøyet til å delta i noe isfiske, eller til og med benytte muligheten til å sitte under de utrolige nordlysene. EN timeshare på Holiday Club Saariselka har noe å tilby alle. Bare sett inn varm og ta deg tid til å nyte alle severdighetene, fra reinsdyrgården til en tur på husky sledder, før du drar til varmen fra den tradisjonelle finske badstuen for å komme seg.

Ferieleilighetene og spa-hotellet ligger midt i byen, så beliggenheten kunne ikke

Holiday Club Saariselka Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Oppvaskmaskin (Alle Enheter), Peis (Enhet), Peis - Enhet (Alle Enheter), Kjøkken (Enhetene, Full), Mikrobølgeovn (Enhetene), Badstue (Enhetene), Telefon (Enhetene), Vaskemaskin / tørketrommel Alle enheter),
Resort Fasiliteter
Langrenn,
Nærliggende fasiliteter
Bilutleie (23.0 miles), Båtliv (19.0 miles), Downhill Skiing (Nærliggende), Treningsutstyr (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Innsjø (19.0 miles) Nærliggende), Skiskole i nærheten, Snackbar (i nærheten), Spa (i nærheten), Squash (i nærheten), Svømmebasseng (i nærheten), Tennis i nærheten, Boblebad /
Flyplass
Ivalo - (19 miles - 30 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) lørdag

Kjøpe Holiday Club Saariselka timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Holiday Club Saariselka før du kjøper

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Holiday Club Saariselka, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selge og videresalg på Holiday Club Saariselka

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også i salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Holiday Club Saariselka eiendom. Så hvis du har det Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i forsøk på å selge timeshare med Holiday Club Saariselka.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Holiday Club Saariselka kan være trygt med vissheten om at de er i trygge hender med penger som er satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.