Bilde av Holiday Club Katinkulta
Bilde av Holiday Club Katinkulta
Bilde av Holiday Club Katinkulta
Bilde av Holiday Club Katinkulta
Bilde av Holiday Club Katinkulta

Adresse: Holiday Club Katinkulta, Katinkullantie 15, Vuokatti, FI-88610, Finland
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.holidayclubresorts.com/en/resorts/katinkulta/

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Holiday Club Katinkulta


For en timeshare Opplev med en forskjell, hvorfor ikke forlate den dystre midtvintern bak og unn deg Holiday Club Katinkulta? Ligger nær Vuokatti, Finland, vil du ikke finne finere eller mer allsidige vinteranlegg for å forvandle en kjedelig sesong til en av spenning. Dette store skandinaviske feriestedet er åpent hele året, men begynner å skinne om vinteren, når snøen faller og skibellene blir forvandlet til fantastiske, pulverformede hvite utsikter. Pust dypt av den rene friske luften, og nyt den ville naturen og det kalde klimaet. Hvis været er dårlig, gå ganske enkelt til pensjonistens spa-fasiliteter på stedet, eller bare krølle opp foran din peis med en varm drikke.

Barn er også godt tatt vare på med den nærliggende Angry Birds Activity Park, som oppmuntrer til fysisk aktivitet i en grundig morsom setting. Din innkvartering vil ønske deg velkommen til storslått innredning og komfortable møbler, og sørge for at du enten har valgt spa-hotell eller et av feriehusene, aldri vil være uten høye kvalitetsfasiliteter. For et overraskende feriested i den nordlige finske villmarken, Reise og fritid Gruppe Er stolte av å presentere timeshare til videresalg på Holiday Club Katinkulta.

Holiday Club Katinkulta Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Peis (Noen enheter), Peis - Enhet (Noen Enheter), Kjøkken (Noen Enheter, Ingen / Full), Mikrobølgeovn (Noen Enheter), Badstue (Alle Enheter), Telefon Alle enheter), vaskemaskin / tørketrommel (noen enheter),
Resort Fasiliteter
Strand, Båtliv (Utstyr tilgjengelig), Barnepass, Barnas basseng, Konferansefasiliteter, Langrenn, Treningsutstyr, Fiske, Spillerom, Golf, Dagligvarebutikk, Frisør, Helseklubb, Innsjø, Lekeplass, Restaurant, Snackbar , Spa, Squash, Svømmebasseng (Innendørs / Utendørs), Tennis, Vannski, Spabad / Boblebad, Vindsurfing,
Nærliggende fasiliteter
Bilutleie (26.0 miles), Downhill Skiing (2.0 miles), Ridning (2.0 miles), Medisinsk anlegg (5.0 miles), Skiskole (2.0 miles),
Flyplass
Kajaani - (26 miles - 41 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) fredag, lørdag

Kjøper Holiday Club Katinkulta timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Holiday Club Katinkulta før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Holiday Club Katinkulta, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Holiday Club Katinkulta

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Holiday Club Katinkulta eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Holiday Club Katinkulta.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Holiday Club Katinkulta kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.