Bilde av Elite Fuerteventura Club
Bilde av Elite Fuerteventura Club
Bilde av Elite Fuerteventura Club
Bilde av Elite Fuerteventura Club
Bilde av Elite Fuerteventura Club

Adresse: Fuerteventura Beach Club, C / El Greco, s / n, 35630 Castillo Caleta de Fuste, Las Palmas, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.eliteclubresorts.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Elite Fuerteventura Club


Ligger i Las Palmas, Spania, anses Elite Fuerteventura Club å være en av Fuerteventurs beste feriesteder. De som er interessert i timeshare vil finne utvei til å være eksklusivt tilgjengelig for eiere på feriestedet og utveksle gjester. Feriestedet er sentrert på to vakre svømmebassenger og fredelige hager, og har en rekke fasiliteter, inkludert en restaurant, treningsstudio, badstue, boblebad, squashbane og volleyball. Gjestene vil også finne bilutleie og valutaveksling er gjort tilgjengelig i resepsjonen.

Timeshare kommer i en rekke leiligheter med en og to soverom med uteplass eller terrasse. Leilighetene er utstyrt med satellitt-TV, musikk senter, mikrobølgeovn og telefon. Det er også et bredt utvalg av restauranter på øya som spesialiserer seg på britiske og spanske retter for alle som liker en bite ute.

Reise og fritid Gruppe timeshare meglere tror alle som ønsker å våge utenfor feriestedet, finner en rekke aktiviteter som tilbys på et sted kjent for sine fredelige, sandstrender og utendørsaktiviteter. Nyt det blå vannet mens du svømmer med skilpadder og delfiner, gå seiling, eller til og med prøve windsurfing. I tillegg er den vakre øya Lanzarote bare en kort båttur unna, så øyhopping er et alternativ hvis du ønsker det.

Elite Fuerteventura Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (alle enheter, delvis), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnevakt, Barneklubb, Dagligvarebutikk, Klesvask, Live-underholdning, Lekeplass, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Badstue (i nærheten), treningsutstyr (i nærheten), Spillerom (Nærliggende), Golf i nærheten, Frisør (i nærheten), Helseklubb i nærheten, Medisinsk teknisk utstyr i nærheten, Badstue i nærheten, Dykking i nærheten, Shoppingområde (i nærheten), Squash (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vindsurfing (Nærliggende)
Flyplass
Fuerteventura - (5 miles - 8 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) torsdag, lørdag, mandag, tirsdag, onsdag

Kjøper Elite Fuerteventura Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Elite Fuerteventura Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Elite Fuerteventura Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Elite Fuerteventura Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Elite Fuerteventura Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Elite Fuerteventura Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Elite Fuerteventura Club kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.