Bilde av Exclusive Club
Bilde av Exclusive Club
Bilde av Exclusive Club
Bilde av Exclusive Club
Bilde av Exclusive Club
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.exclusive-club.co.uk

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og utleie på Exclusive Club


Er du på jakt etter din neste? timeshare Kjøp? Kjempes du med å finne et produkt som har nyskapning og fleksibilitet du trenger? Vel, du har nettopp oppdaget Exclusive Club, og du kan slutte å søke akkurat nå.

Denne reiseklubben, skapt og skreddersydd spesielt for den moderne reisende, er helt tilpassbar. Kundefeedback, markedsundersøkelse og års erfaring har ført til dannelsen av denne klubben, som ser etter medlemmene sine interesser. De anerkjenner at dine reisebehov kan endres over tid.

I begynnelsen av medlemskapet kan du være en fest på to uten omsorg i verden, og kunne reise til spennende, eksotiske steder når du vil. Noen år nedover linjen, kan familien din ha utvidet seg, og du kan være begrenset til å reise på bestemte tider av året. Og mot slutten av medlemskapsperioden, kan du være tilbake til å reise som en twosome eller som en voksen familie, søker etter fred og ro.

Alt dette er tilgjengelig for deg gjennom timeshare-eierskap med Exclusive Club. Du får en årlig rettighet som gir deg tilgang til en bestemt innkvarteringsstørrelse i lav, midt eller høysesong. Du kan oppgradere disse midlertidig eller permanent. Ekstra uker og bonus uker er tilgjengelig hvis du har tilleggskrav. Det hjelpsomme personalet kan til og med hjelpe deg med flyplasstransport, måltider, mat og drikkepakker og mye mer. Bank ukene dine til neste år, ta en uke fremover, eller til og med utveksle med Interval International! Reise og fritid Gruppe timeshare meglere anbefaler sterkt vurderer Exclusive Club - det er alt for hånden.

Eksklusive klubbfasiliteter

Enhetsfasiliteter
Varierer per feriested
Resort Fasiliteter
Varierer per feriested
Nærliggende fasiliteter
Varierer per feriested
Flyplass
Varierer per feriested
Sjekk inn / ut
Varierer per feriested

Kjøper Exclusive Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Exclusive Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Exclusive Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Exclusive Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på å selge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Exclusive Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Exclusive Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av eksklusiv klubb kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.