Bilde av Exclusive Club på Hotel Kennedy Nova
Bilde av Exclusive Club på Hotel Kennedy Nova
Bilde av Exclusive Club på Hotel Kennedy Nova
Bilde av Exclusive Club på Hotel Kennedy Nova
Bilde av Exclusive Club på Hotel Kennedy Nova

Adresse: 116, The Strand, Sliema Creek, Gzira GZR 1027, Malta
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.kennedynova.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Exclusive Club på Hotel Kennedy Nova


Avslappede kvelder destillert med cocktailer og god mat har en fremtredende rolle på The View Roofgarden of Exclusive Club på Hotel Kennedy Nova i Sliema, Malta. Utmerkede utsikter til Grand Harbour, marinaen, og Valletta bastion vegger ytterligere forbedre den koselige atmosfæren. Videre ligger det firestjerners strandpromenadehotellet bare tolv minutter fra stranden og ligger på den travle promenaden i Gzira. På denne måten er det ingenting som hindrer deg fra å flytte festen og ha det gøy hele natten.

Deretter, hvis du har hatt din utfylling av underholdning, shopping og spaserturer, ta en pause i ditt rene og komfortable timeshare abode. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere er sikker på at du vil finne resten du trenger i noen av de nesten hundre rommene og selvbetjente leiligheter av Exclusive Club på Hotel Kennedy Nova.

For mer overbærenhet, velg Harbor View-rommene med uhindret utsikt over den fantastiske Manoel-øya og Marsamxetto-havnen. Alle rom har plysj sengetøy, rike tremøbler og flislagte gulv. Fasiliteter som tilbys i hver enhet inkluderer luftkondisjonering og oppvarming, kabel-TV, minibar og eget bad med hårføner. Gratis Wi-Fi og konferansefasiliteter er tilgjengelig, samt andre fritidsfasiliteter som basseng med solterrasse og hovedrestaurant og lobbybar.

Eksklusiv Club på Hotel Kennedy Nova Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg, Kokemuligheter, DVD eller VCR
Resort Fasiliteter
Bar / Cocktail Lounge, Bilutleie, Underholdning - Live, Treningsrom - Utstyrt, Vaskeritjenester, Restaurant, Badstue eller Dampbad, Svømmebasseng - Utendørs, Tilgang for rullestolbrukere
Nærliggende fasiliteter
Strand, båt marina / lansering, kasino gambling, dag spa, fiske, golf, dagligvarebutikk / nærbutikk, dykking
Flyplass
Luqa / MLA 5 Miles / 8 KM
Sjekk inn / ut
Tirsdag, torsdag, lørdag

Kjøper Eksklusiv Club på Hotel Kennedy Nova timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Eksklusiv Club på Hotel Kennedy Nova før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Exclusive Club på Hotel Kennedy Nova, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Exclusive Club på Hotel Kennedy Nova

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Exclusive Club på Hotel Kennedy Nova. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Exclusive Club på Hotel Kennedy Nova.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av eksklusiv klubb på Hotel Kennedy Nova kan du være trygg på at de er i trygge hender med penger deponert på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.