Foto av Diamond Resorts Fraksjonal Ownership Los Amigos Beach Club
Foto av Diamond Resorts Fraksjonal Ownership Los Amigos Beach Club
Foto av Diamond Resorts Fraksjonal Ownership Los Amigos Beach Club
Foto av Diamond Resorts Fraksjonal Ownership Los Amigos Beach Club
Foto av Diamond Resorts Fraksjonal Ownership Los Amigos Beach Club

Adresse: Los Amigos strandklubb, Urb Playamarina, Carretera Cádiz, km 20, 29647 Mijas Costa, Malaga, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.diamondresorts.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Diamond Resorts Fractional Ownership Los Amigos Beach Club


Det siste ferieeiendomsproduktet er absolutt dollar tradisjon! Fraksjonalt eierskap er en ny måte å eie ferie på (timeshare). Hvert år vil du bli tildelt et sett antall brøkpunkter som du kan bruke hvor som helst du vil ha i selskapets portefølje. I stedet for den samme feriestedet hvert år, prøv alle å finne din favoritt. Slike fleksibilitet var tidligere uhørt, med mindre bruk av utvekslingsselskaper. Når eiendomsretten avhenger av eiendommen, blir eiendommen solgt, og du vil være blant de som får sin kutt. Å eie med Diamond Resorts betyr at fraksjonene dine kan brukes på mange av deres portaler. Dette feriestedet er bare en av dem!

Hvis du vurderer Fraksjonert eierskap I Malaga, Spania, Hvorfor ikke vurdere Diamond Resorts på Los Amigos Beach Club? Diamond Resorts har gått utover med dette feriestedet, inkludert alle de små detaljene som kan gjøre enhver standardferie til en dyp brønn med fantastiske minner. Du vil umiddelbart bli ønsket velkommen av anlagte hager og smilende personale, så vist til din lyse, luftige og romslige leilighet for å starte uken din (eller mer) under den fantastiske kystsolen. Du finner mye å gjøre både i feriestedet og ute - ikke minst er Fuengirola livlige gatemarked som foregår hver tirsdag.

Spar litt plass i bagasjen ved å låne bøker fra feriestedets bibliotek, slapp av i enten innendørs- eller utendørsbassenget (eller begge deler!), La dine problemer vaske vekk i badstuen og boblebadet, og ta vennene dine og familie til klubbhuset Å slappe av med en drink og møte nye mennesker - noen av dem vil være medeiere og venner for livet! For en levetid på fantastiske ferieminner og god valuta for pengene, Reise og fritid Gruppe Anbefaler på det sterkeste å vurdere Fraksjonert eierskap med Diamond Resorts på Los Amigos Beach Club.

Diamond Resorts Fraksjonelle Eierskap Los Amigos Beach Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
-
Resort Fasiliteter
Boblebad / badestamp, Boblebad / badestamp, Dampbad, Dampbad, Spillerom, Innendørs svømmebasseng, Treningssenter, Nattklubb, Svømmebasseng, Terrasse - Svømmebasseng - barn: Ja, Terrasse - Svømmebasseng - Totalt antall bassenger: 3
Nærliggende fasiliteter
Spa, Tjenester: Spiker, Massasje, Kroppsbehandlinger, Ansiktsbehandlinger
Flyplass
Malaga, 30kms
Sjekk inn / ut
Søndag, lørdag

Kjøpe Diamond Resorts Fraksjonell Eierskap Los Amigos Beach Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Diamond Resorts Brutto Eierskap Los Amigos Beach Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Diamond Resorts Fraksjonal Eierskap Los Amigos Beach Club hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Diamond Resorts Fraksjonal Ownership Los Amigos Beach Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Diamond Resorts Fractional Ownership Los Amigos Beach Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Diamond Resorts Fractional Ownership Los Amigos Beach Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare Bruk av Diamond Resorts Brøkstyre Eierskap Los Amigos Beach Club kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.