Bilde av Club La Costa Fraksjonal Ownership The Paradise Club
Bilde av Club La Costa Fraksjonal Ownership The Paradise Club
Bilde av Club La Costa Fraksjonal Ownership The Paradise Club
Bilde av Club La Costa Fraksjonal Ownership The Paradise Club
Bilde av Club La Costa Fraksjonal Ownership The Paradise Club

Adresse: Paradise Club, Calle Galicia Antall 6, Torviscas Alto, Adeje, Tenerife, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.clublacosta.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Fraksjonal Eierskap på Paradise Club


Fraksjonalt eierskap er en ikke-tradisjonell type timeshare-eierskap. I stedet for å eie en uke eller to på ditt feriested, vil du eie et stykke av eiendommen selv. Din brøkdelpoengallokering gir deg større fleksibilitet, noe som betyr mye mer kontroll over ferien hvert år. Du blir ikke lenger knyttet til samme ferieår inn, år ut. Og på slutten av leieforholdet ditt blir eiendommen solgt, og du får en andel av fortjenesten! Med Club La Costa har du tildelt en rekke brøkpunkter du kan bruke på en rekke forskjellige alpinanlegg i deres portefølje. Dette feriestedet er bare en av mange!

En flott flukt til paradiset er akkurat det du får med Fraksjonert eierskap På Club La Costa Paradise Club. Ta en uke av deg fra hverdagen og finn deg selv fortryllet av sjarmen og allure på dette høye feriestedet i Tenerife, Spania - kjent av de lokale innbyggerne som Eternal Spring. Uansett hvilken tid på året du går, får du oppleve godt vær på en fantastisk beliggenhet som virker som om den ble laget spesielt for din ferie. Tilbring dagen med det oppvarmede bassenget med fritt form, ligge i boblebadet, hold deg oppdatert på treningssenteret, og nyt utsikten over La Gomera fra den solfylte balkongen.

Dette fraksjonelle eierskapet er knyttet til Club La Costas poengprogram, noe som gir deg fleksibiliteten til verdensomspennende reise gjennom CLCs portefølje av feriesteder.

Romslige leilighetene er fullt utstyrt med alt du trenger hvis du vil lage mat, eller du kan spise i stil på hotellets restauranter. Ta en tur til Tiede National Park for å utforske månelandskapet. Slapp av om kvelden med en cocktail. Fraksjonalt eierskap På dette fantastiske feriestedet vil du gi år på år med gode minner, så for din neste ferieinvestering, Reise og fritid Gruppe Anbefaler å vurdere Club La Costa Fraksjonal Eierskap På Paradise Club.

Club La Costa Fraksjonal Ownership Paradise Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (alle enheter, delvis / full), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter)
Resort Fasiliteter
Barn s Pool, Supermarked, Klesvask, Heis, Live Entertainment, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng, Boblebad / Boblebad
Nærliggende fasiliteter
Bilutleie (5.0 miles), Strand (Nærliggende), Båtliv (Nærliggende), Treningsutstyr (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Golf (4.0 miles), Helseklubb (Nærliggende), Medisinsk anlegg (1.0 miles), Kjøpesenter Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vannski (Nærliggende), Vindsurfing (Nærliggende)
Flyplass
Reina Sofia
Sjekk inn / ut
Fredag, tirsdag

Kjøp Club La Costa Fraksjonal Eierskap Paradise Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club La Costa Fraksjonal Eierskap Paradise Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Club La Costa Fraksjonal Eierskap Paradise Club hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Club La Costa Fraksjonal Eierskap Paradise Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club La Costa Fraksjonal Ownership Paradise Club. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Club La Costa Fraksjonal Ownership The Paradise Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Club La Costa Fraksjonal eierskap Paradise Club kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.