Bilde av Club La Costa Fraksjonal Eierskap Pueblo Marina
Bilde av Club La Costa Fraksjonal Eierskap Pueblo Marina
Bilde av Club La Costa Fraksjonal Eierskap Pueblo Marina
Bilde av Club La Costa Fraksjonal Eierskap Pueblo Marina
Bilde av Club La Costa Fraksjonal Eierskap Pueblo Marina

Adresse: CLC Pueblo Marina, Ctra. De Cádiz, Km. 206, 29649 Mijas Costa, Malaga, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.clcworld.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og utleie på Club La Costa Fractional Ownership Pueblo Marina


Fraksjonalt eierskap er en ikke-tradisjonell type timeshare-eierskap. I stedet for å eie en uke eller to på ditt feriested, vil du eie et stykke av eiendommen selv. Din brøkdelpoengallokering gir deg større fleksibilitet, noe som betyr mye mer kontroll over ferien hvert år. Du blir ikke lenger knyttet til samme ferieår inn, år ut. Og på slutten av leieforholdet ditt blir eiendommen solgt, og du får en andel av fortjenesten! Med Club La Costa har du tildelt en rekke brøkpunkter du kan bruke på en rekke forskjellige alpinanlegg i deres portefølje. Dette feriestedet er bare en av mange!

Mere kilometer fra Fuengirola, Spania, Vil du finne en fantastisk mulighet for Fraksjonert eierskap Med Club La Costa på Pueblo Marina. Denne ordningen gir deg mulighet til å kjøpe en brøkdel av eiendommen i et bestemt antall år, på slutten av eiendommen vil bli solgt, og du vil motta en proporsjonal andel av netto fortjeneste, selv når du kjøper videresalg. Dette populære feriestedet er stilfullt innredet og varmt på verdi for pengene, som vi kontinuerlig hører fra våre kunder. Daglige aktiviteter og nattlig levende underholdning sørger for at hvis du er på ferie for å ikke gjøre noe mer enn å slappe av i feriestedet, vil du aldri være kort for ting å gjøre.

Utforskning av lokalområdet er imidlertid sterkt anbefalt med tanke på nærhet til gode tapasbarer og friske sjømatrestauranter, muligheter til å seile, ta del i vannsport, gå på ridning og mye mer. For en morsom dag ute, ta de små til vannparken eller fornøyelsesparken, eller nyt en tur til populære Granada for å ta i sin rike historie, inkludert Alhambra-palasset. Hvis du ser på Fraksjonert eierskap, Reise og fritid Gruppe Mener at du ikke kunne gå galt ved å vurdere Club La Costa på Pueblo Marina.

Club La Costa Fraksjonelle Eierskap Pueblo Marina Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
TV, Kokemuligheter, DVD eller VCR
Resort Fasiliteter
Barnevakt, Bar / Cocktail Lounge, Bilutleie, Underholdning - Live, Treningsrom - Utstyrt, Dagligvarebutikk / Nærbutikk, Vaskerom, Lekeplass, Restaurant, Badstue eller Dampbad, Svømmebasseng, Utendørs
Nærliggende fasiliteter
Strand, Sykkelstier, Båthavn / Lansering, Fiske, Golf, Ridning, Seiling / Utleie, Dykking, Svømmebasseng - Innendørs, Tennis, Vannski, Boblebad eller Boblebad
Flyplass
Malaga / AGP 17 Miles / 27 KM
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag

Kjøp Club La Costa Fraksjonær Eierskap Pueblo Marina timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club La Costa Fraksjonal Ownership Pueblo Marina før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Club La Costa Fraksjonal Ownership Pueblo Marina, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Club La Costa Fraksjonal Eierskap Pueblo Marina

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club La Costa Fraksjonal Ownership Pueblo Marina eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Club La Costa Fraksjonal Ownership Pueblo Marina.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Club La Costa Fraksjonal eierskap Pueblo Marina kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.