Bilde av Club La Costa Fraksjonær Eierskap Marina del Sol
Bilde av Club La Costa Fraksjonær Eierskap Marina del Sol
Bilde av Club La Costa Fraksjonær Eierskap Marina del Sol
Bilde av Club La Costa Fraksjonær Eierskap Marina del Sol
Bilde av Club La Costa Fraksjonær Eierskap Marina del Sol

Adresse: CLC Marina del Sol, Urbanizacion Marina del Sol, Carretera Cádiz Variante km 206, 29649, Málaga, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.clublacosta.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Fraksjonal Eierskap på Marina del Sol


Fraksjonalt eierskap er en ikke-tradisjonell type timeshare-eierskap. I stedet for å eie en uke eller to på ditt feriested, vil du eie et stykke av eiendommen selv. Din brøkdelpoengallokering gir deg større fleksibilitet, noe som betyr mye mer kontroll over ferien hvert år. Du blir ikke lenger knyttet til samme ferieår inn, år ut. Og på slutten av leieforholdet ditt blir eiendommen solgt, og du får en andel av fortjenesten! Med Club La Costa har du tildelt en rekke brøkpunkter du kan bruke på en rekke forskjellige alpinanlegg i deres portefølje. Dette feriestedet er bare en av mange!

En helårs destinasjon som Costa del Sol, Spania, Gir alle feriegjester muligheten til å unnslippe til sol, sjø og sand når spenningen i dagliglivet og dårlig vær blir for mye, noe som gjør at timeshare Her en ideell ferieinvestering. Club La Costa Fraksjonalt eierskap på Marina Del Sol tilbyr mer enn bare tilgang til de mange nærliggende strendene. Du vil aldri bli lei av det brede utvalget av fasiliteter og aktiviteter enten i eller kort avstand fra feriestedet. Dens unike layout betyr at selv i høysesongen vil du kunne slappe av i fred. Overnatting består av studio, ett og to-roms leiligheter som gir deg fleksibilitet til å bestemme nøyaktig hva du trenger mens du er borte.

Venter på deg på feriestedet er tre bassenger, et vell av restauranter og snackbarer, som spenner fra familiebedrifter til koselige kroker, reservert for par- og et underholdningsprogram med utvalgsprogrammer og hele dagen barneklubb. Nyt å våkne opp til soloppgangen, en dag med å jobbe med solbrentene eller utforske det velstående lokale området, og deretter nippe til cocktailer mens solen går ned. Reise og fritid Gruppe Er glad for å tilby timeshare For videresalg med Club La Costa Fraksjonal Eierskap på Marina Del Sol.

Club La Costa Fraksjonær Eierskap Marina del Sol Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (alle enheter, delvis / full), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter)
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnepass, Barnas basseng, Spillerom, Dagligvarebutikk, Ridning, Live Entertainment, Medisinsk anlegg, Lekeplass, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng, Tennis
Nærliggende fasiliteter
Beach (Nærliggende), Casino (9.0 miles), Treningsutstyr (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Golf (2.0 miles), Squash (2.0 miles), Vannski (2.0 miles), Windsurfing (2.0 miles)
Flyplass
Malaga, 17 miles
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag

Kjøp Club La Costa Fraksjonær Eierskap Marina del Sol timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club La Costa Fraksjonal Ownership Marina del Sol før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Club La Costa Fraksjonær Eierskap Marina del Sol, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Club La Costa Fraksjonær Eierskap Marina del Sol

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club La Costa Fraksjonelt eierskap Marina del Sol eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Club La Costa Fraksjonal Ownership Marina del Sol.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved bruk av Club La Costa Fraksjonal Eierskap Marina del Sol kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.