Bilde av Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Tenerife Country Club
Bilde av Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Tenerife Country Club
Bilde av Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Tenerife Country Club
Bilde av Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Tenerife Country Club
Bilde av Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Tenerife Country Club

Adresse: Complejo San Andres, Golf del Sur, San Miguel de Abona, Tenerife 38620, Kanariøyene
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.diamondresorts.com/destinations/property/Royal-Tenerife-Country-Club

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Tenerife Country Club


Det siste ferieeiendomsproduktet er absolutt dollar tradisjon! Fraksjonalt eierskap er en ny måte å eie ferie på (timeshare). Hvert år vil du bli tildelt et sett antall brøkpunkter som du kan bruke hvor som helst du vil ha i selskapets portefølje. I stedet for den samme feriestedet hvert år, prøv alle å finne din favoritt. Slike fleksibilitet var tidligere uhørt, med mindre bruk av utvekslingsselskaper. Når eiendomsretten avhenger av eiendommen, blir eiendommen solgt, og du vil være blant de som får sin kutt. Å eie med Diamond Resorts betyr at fraksjonene dine kan brukes på mange av deres portaler. Dette feriestedet er bare en av dem!

Hos Travel & Leisure Group har vi muligens den største beholdningen av eierskap tilgjengelig på Diamond Resorts Fraksjonell Eierskap Royal Tenerife Country Club Til konkurransedyktige priser. Vi har også mange uker med til salgs på Kanariøyene. De fleste selgere er åpne for tilbud. Vi har mange flere uker på lager og har tilgang til tusenvis av uker fra andre selskaper. For å spørre om denne eiendommen, vennligst fyll ut kontaktskjemaet som er funnet på denne siden, eller ring oss GRATIS på +0800 071 4674.

Diamond Resorts Fraksjonelle Eierskap Royal Tenerife Country Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Barnebasseng (utendørs), oppvarmet basseng (utendørs), basseng (utendørs), boblebad (innendørs)
Resort Fasiliteter
Bowlinghall, treningssenter (må være 18 år), Hager, Lekeplass, Biljardbord, Bar ved bassenget, Snackbar, Spa, Spa (aldersbegrensninger gjelder - Spør), Damprom, Bordtennis / bordtennis, Tennis
Nærliggende fasiliteter
Strand, Bowlingbane, Bowling Green, Klubbhus, Treningsstudio, Hager, Golf, Golf - Driving Range, Golf - Pro Shop, Golf - Putting Green, Ridning, Marina, Minigolf, Natteliv, Parker, Biljardbord, Restauranter, Sauna , Dykking / Snorkling, Shopping, Snackbar, Solarium, Spa, SurfingSwimming, Bordtennis / bordtennis, Tennis, Vannsport, Hvalevakt, Vindsurfing
Flyplass
Reina Sofia - 11km
Sjekk inn / ut
17: 00 fredag

Nyt et hjem hjemmefravær på Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Tenerife Country Club

Når du kjøper timeshare på eiendommer som Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Tenerife Country Club, er du garantert en årlig komme unna. Det vil raskt bli ditt hjem hjemmefra, og tilbyr en unik, fredelig pause fra hverdagen.

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Diamond Resorts Fraksjonal Ownership Royal Tenerife Country Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Diamond Resorts Fraksjonal Ownership Royal Tenerife Country Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Diamond Resorts Brutto Eierskap Royal Tenerife Country Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Tenerife Country Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Tenerife Country Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare Bruke Diamond Resorts Fraksjonal Eierskap Royal Tenerife Country Club kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.