Bilde av BlueBay Beach Club
Bilde av BlueBay Beach Club
Bilde av BlueBay Beach Club
Bilde av BlueBay Beach Club
Bilde av BlueBay Beach Club

Adresse: BlueBay Beach Club, Urb. Bahía Feliz, Avenida Pablo Picasso, 6 35107 Bahia Feliz, Gran Canaria, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.bluebayresorts.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på BlueBay Beach Club


Funnet i Gran Canaria Nær Playa Ingles - kjent for sine livlige barer og klubber og Maspalomas - kjent for sine sanddyner. Blue Bay Beach Club kan bli funnet i en eksklusiv beliggenhet ved havet i Bahia Felize langs kysten av San Agustin. San Agustin regnes for å være en rolig beliggenhet som befinner seg på sørkysten av øya, og tilbyr gjestene mengdefrie strender, avslappet natteliv og en rekke fantastiske restauranter.

Alle som ønsker å kjøpe timeshare På Blue Bay Beach Club finner du rolige farvann og god plass på de mørke sandstrendene i San Augustin. Aktiviteter som tilbys er snorkling, dykking og fotturer langs Gran Canarias turstier. San Agustin er også 25 minutter fra Palmitos Park, botanisk hage med over 1,500 eksotiske fugler som gjør for en flott dag ute.

Blue Bay Beach Club ligger i fantastiske, frodige hager, og tilbyr gjester og deres familier en avslappet atmosfære, et utvalg av tjenester, fasiliteter og vennlig personale for hånden. Fasiliteter inkluderer et stort lagunestil svømmebasseng med boblebad, barnebasseng, lekeområde, snackbar ved bassenget, restaurant på stedet, treningsstudio, badstue, mini-marked og suvenirbutikk.

Reise og fritid Gruppe mener at timeshare Eierne på Blue Bay Beach Club finner en rekke aktiviteter tilgjengelig på feriestedet eller i nærheten. Aktiviteter funnet innenfor eksisterende kostnader inkluderer dart, målskyting, bueskyting, petanque, vannpolo og underholdningsprogrammer. Andre aktiviteter inkluderer vindsurfing, surfing, sykling, tennis, dykking, tennis, fotturer, ridning og golf blant andre.

BlueBay Beach Club fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg, Kokemuligheter
Resort Fasiliteter
Barnevakt, Bar / Cocktailsalong, Bilutleie, Liveunderholdning, Treningsrom, Dagligvarebutikk / Nærbutikk, Vaskeritjenester, Lekeplass, Restaurant, Badstue eller dampbad, Utendørs svømmebasseng, Tilpasset rullestol Boblebad eller boblebad
Nærliggende fasiliteter
Strand, Sykkelstier, Båthavn / Lansering, Kasino Gambling, Fiske, Golf, Ridning, Racketball, Seiling / Utleie, Dykking, Tennis, Vannski
Flyplass
Las Palmas / LPA 16 Miles / 26 KM
Sjekk inn / ut
Mandag, lørdag, søndag

Kjøper BlueBay Beach Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei BlueBay Beach Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med BlueBay Beach Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på BlueBay Beach Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge BlueBay Beach Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med BlueBay Beach Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av BlueBay Beach Club kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.