Bilde av Dive Blue Beach Resort
Bilde av Dive Blue Beach Resort
Bilde av Dive Blue Beach Resort
Bilde av Dive Blue Beach Resort
Bilde av Dive Blue Beach Resort

Adresse: Marsa Alam Road, 20 Km. Sør for Marsa Alam flyplass, Marsa Alam, Rødehavet, Egypt
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.diveblueresort.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Dive Blue Beach Resort? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Allikevel Dive Blue Beach Resort ligger i de rike korallrevene, paradisiske strendene, svømmende palmer og søte dykkesteder i Marsa Alam, Egypt. Bare fem hundre meter fra ulastelig strand, transporterer denne innkvartering deg til et tropisk paradis med knapt noen innsats. Videre kompletterer de interne avtalene stor nytte av denne flotte utendørs tilgangen, og sikrer den aller beste av alle helligdager.

Reise og fritid Gruppe timeshare meglere finner sin over tre hundre timeshare enheter luksuriøse og innredet til høyeste kvalitet. Hvert av de standard hotellrommene og suitene, studioene og leilighetene med en og to soverom tilbyr panoramautsikt over det enorme Rødehavet, som gir deg umiddelbar avslapning. Elegante tremøbler sørger for komfort, mens kjøkken og bad er bygget kun med kvalitetskeramikk og fliser.

I tillegg er det ingen mangel på overbærenhet i det brede utvalget av spisesteder, drikker og natteliv som presenteres av Dive Blue Beach Resort. Nyt italiensk mat på L'Originale. For flotte al fresco dining, besøk The Four Seasons og nyt utsikten over cascading bassenger med havet i horisonten. Det finnes også fire barer på stedet, en diskotek, full service spa, fire svømmebassenger og dykkesenter med kurs for dykkere på alle ferdighetsnivåer.

Kjøpe Dive Blue Beach Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei dykk Blue Beach Resort før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Dive Blue Beach Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Dive Blue Beach Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Dive Blue Beach Resort eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Dive Blue Beach Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved å bruke Dive Blue Beach Resort kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.