Bilde av Acuarium Suite Resort
Bilde av Acuarium Suite Resort
Bilde av Acuarium Suite Resort
Bilde av Acuarium Suite Resort
Bilde av Acuarium Suite Resort

Adresse: Acuarium Suite Resort (#4859), Calle 11, No. 5, Ensanche Isabelita, Santo Domingo, Den dominikanske republikk
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.acuariumsuitresort.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Acuarium Suite Resort? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Acuarium Suites Resort, som ligger i Santo Domingo, Den dominikanske republikk, er den beste timeshare for folk som søker variasjon. Faktisk er det turkise vannet, dype blues og hvite sandstrender i Boca Chica fortryllende i seg selv, men de er bare en del av denne overnattingens kjærlighet over det karibiske hav. Feriestedet ligger i Malecon del Este, omgitt av historie, musikk og underholdning. Den koloniale delen av byen ligger i nærheten, og turer kan ordnes for å se kulturarv som Christopher Columbus House. Kafeer og klubber er også florerer, hvor du kan danse og nyte morsomme netter ute.

Inne i Acuarium Suites Resort, tropiske hager og palmer står deg i full feriemodus mens svømmebassenget, boblebadet og massasjesenteret gir deg det beste avslapping. Det finnes også to restauranter på hotellet som serverer lokal og italiensk mat. I mellomtiden er rommene og suitene hjemmekoselige og romslige med balkong, stue, kjøkken, TV, Wi-Fi og eget bad med dusj. For en mest forfriskende ferie, Reise og fritid Gruppe timeshare meglere anbefaler å vurdere en uke eller to i denne fantastiske innkvarteringen.

Acuarium Suite Resort Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Deler / Minikjøkken), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Klesvask, Medisinsk fasiliteter, Restaurant, Spa, Svømmebasseng, Boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
All-inclusive feriested (Valgfritt), Strand (12.0 miles), Snackbar (i nærheten),
Flyplass
Las Americas International - (7 miles - 11 km)
Sjekk inn / ut
mandag

Kjøper Acuarium Suite Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Acuarium Suite Resort før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Acuarium Suite Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Acuarium Suite Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Acuarium Suite Resort eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Acuarium Suite Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Acuarium Suite Resort kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.