Bilde av WimPen Las Casitas
Bilde av WimPen Las Casitas
Bilde av WimPen Las Casitas
Bilde av WimPen Las Casitas
Bilde av WimPen Las Casitas

Adresse: Playa Blanca, Yaiza, Lanzarote, Kanariøyene 35570, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.wimpen.com

Interessert i eiendommer til salgs og utleie på WimPen Las Casitas? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Dypp begge føttene inn i det beste merket av tropisk livsstil, generøst tilbudt av Wimpen Las Casitas i Lanzarote, Spania. Mer minutter fra den sjarmerende fiskerlandsbyen Playa Blanca, kan denne marmorske innkvarteringen tillate deg å suge den gylne solen uten noe besvær.

To store og oppvarmede svømmebassenger gir feriestedets iøynefallende midtpunkt. I mellomtiden transporterer omkringliggende anlagte hager deg inn i et frodig og frodig paradis. For familier, et barnebasseng og lekeplass vil holde barna dine underholdt mens du nyter på solterrassen eller spiller tennis eller basseng. Som natten kommer, Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere foreslår en kjølig drink i den lille restauranten og snackbar eller en fest i det store grillområdet.

For å lukke en begivenhetsrik dag, finn komfort i leilighetene med ett og to soverom, utarbeidet av Wimpen Las Casitas. Disse timeshare Enhetene har lyse og romslige interiør. Hver er innredet til de høyeste standardene med klimaanlegg, fullt utstyrt kjøkken, stue med to sovesofaer, satellitt-TV og eget bad med dusj og hårføner. Det er også en hage og uteplass med innebygd grill for din bekvemmelighet.

WimPen Las Casitas Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Oppvaskmaskin (alle enheter), kjøkken (alle enheter, full), mikrobølgeovn (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, Klesvask, Lekeplass, Snackbar, Svømmebasseng, Telefon, Tennis,
Nærliggende fasiliteter
Båtliv (Nærliggende), Casino (22.0 miles), Fiske (Nærliggende), Golf (32.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Ridning (11.0 miles), Live Underholdning ), Restaurant (Nærliggende), Kjøpesenter (Nærliggende), Vannski (Nærliggende), Vindsurfing (Nærliggende)
Flyplass
Arrecife - (22 miles - 35 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) torsdag

Kjøper WimPen Las Casitas timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei WimPen Las Casitas før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med WimPen Las Casitas, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på WimPen Las Casitas

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge WimPen Las Casitas eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med WimPen Las Casitas.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av WimPen Las Casitas kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.