Bilde av Williamsburg Plantation
Bilde av Williamsburg Plantation
Bilde av Williamsburg Plantation
Bilde av Williamsburg Plantation
Bilde av Williamsburg Plantation

Adresse: 4870 Longhill Road, Williamsburg, VA 23188, USA
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.vacationvillageresorts.com/VVR/williamsburg_plantation/

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Williamsburg Plantation


Hvis du elsker historien til USA, så har du utvilsomt hørt om Williamsburg, Virginia. Og hvis du elsker å bygge ferien rundt kultur og historiske attraksjoner, er det nei timeshare som henvender seg bedre enn Vacation Village Williamsburg Plantation. Det er et ideelt sted for familievennlige og morsomme ferier i årene som kommer. Du finner deg bare få minutter fra American Revolution Museum, Jamestown Settlement, Colonial Williamsburg, og mange flere. Prisbelønte fornøyelsesparker ligger også i nærheten av Busch Gardens og Water Country USA.

Feriestedets innkvartering er ideelt for turer som familie og venner kan nyte sammen, uten å måtte bestille separate rom med håp om å være tett sammen. Anlegget kan komfortabelt akseptere fester som strekker seg opp til fire soverom i sine leiligheter og suiter. Underholdende og nytelse er en kino når du vurderer de fulle kjøkken, stue og spisestue. Mange har nylig blitt pusset opp, samtidig som de opprettholder den hjemmefra-fra-hjem-følelsen som trekker ferierende tilbake år etter år.

Bli forelsket i 78-hektar med begrunnelse, innendørs og utendørs svømmebasseng, et spa på stedet, boblebad, griller og nærhet til shopping og andre tidsfordriv. Hvis du jobber mens du reiser, er det enda fiberoptisk Wi-Fi for å gjøre ting enkelt. Og ikke bekymre deg for kjæledyrene dine, som de er velkommen også på først og fremst, først og fremst Reise og fritid Gruppe timeshare meglere er stolte av å presentere Vacation Village Williamsburg Plantation.

Kjøper Williamsburg Plantation timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Williamsburg Plantation før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Williamsburg Plantation, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg ved Williamsburg Plantation

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge eiendommen til Williamsburg Plantation. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Williamsburg Plantation.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Williamsburg Plantation kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.