Bilde av Sheraton Vistana Villages
Bilde av Sheraton Vistana Villages
Bilde av Sheraton Vistana Villages
Bilde av Sheraton Vistana Villages
Bilde av Sheraton Vistana Villages

Adresse: 12401 International Drive, Orlando, Florida, FL 32821, USA
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: http://www.starwoodvacationownership.com/

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Sheraton Vistana Villages


Sheraton Vistana Villages i Orlando, Florida: en imponerende timeshare Resort på den sørlige enden av International Drive hvor du vil finne en atmosfære av ro og fred. Dette feriestedet er perfekt for ferierende som ønsker å være nær verdens mest berømte fornøyelsesparker og attraksjoner, men likevel også å kunne komme seg bort på slutten av dagen til en oase av ro.

Velg mellom en en-eller to-roms leilighet for å holde huset ditt hjemme i et hjem hjemmefra, hvor du finner et uovertruffen servicenivå og et bredt utvalg av fasiliteter for å gjøre oppholdet ditt alt mulig være. Ditt fullt utstyrte kjøkken vil tillate deg å spare penger ved å lage mat i leiligheten din, som gir separate oppholds- og spiseplasser, og nyter dem på din skjermede balkong mens du tar den fantastiske utsikten.

Fire svømmebassenger venter deg på dager hvor du bor på stedet, inkludert et barns plaskepute i hovedbassenget og et piratskipbasseng med vannsklier. Andre fasiliteter på stedet inkluderer tennis, treningssenter og bassengbar. For en tropisk ferie med en bortgjemt følelse, Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere tilbyr Sheraton Vistana Villages.

Sheraton Vistana Villages Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Air Conditioning (Alle Enheter), Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Enhetene), Kjøkken (Alle Enheter, Minikjøkken / Full), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter), Vaskemaskin / tørketrommel
Resort Fasiliteter
Bilutleie, barnas basseng, treningsutstyr (utstyr tilgjengelig), funksjonshemmede enhet, heis, lekeplass område, badstue, snackbar, svømmebasseng, tennis, boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Konferansefasiliteter (5.0 miles), Golf (Nærliggende), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Frisør (2.0 miles), Live Entertainment (3.0 miles), Medisinsk anlegg (6.0 miles), Shoppingområde (1.0 miles)
Flyplass
Orlando / MCO 16 Miles / 26 KM
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag

Kjøper Sheraton Vistana Villages timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Sheraton Vistana Villages før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Sheraton Vistana Villages, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Sheraton Vistana Villages

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Sheraton Vistana Villages eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Sheraton Vistana Villages.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved bruk av Sheraton Vistana Villages kan det være trygt at de er i trygge hender med penger som er deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.