Bilde av Oura View Beach Club
Bilde av Oura View Beach Club
Bilde av Oura View Beach Club
Bilde av Oura View Beach Club
Bilde av Oura View Beach Club

Adresse: Oura-View Beach Club, R. Ramalho Ortigão, 8200-604, Albufeira, Portugal
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.grupomontechoro.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Oura-View Beach Club


Kanskje en av de mest fantastiske europeiske destinasjonene, Albufeira i Portugal er hjem til timeshare på Oura View Beach Club, et feriested som alltid prøver å gå den ekstra mile for sine eiere og gjester. Gå ut på imponerende størrelse balkongen festet til din luksuriøse og romslige leilighet, og du vil bli møtt med utsikt over en azurblå himmel, klart vann som reflekterer det strålende portugisiske solskinnet og robuste klipper som vakkert kompenserer området med et snev av vill natur. Det er nok for hele familien å gjøre med en rekke svømmebassenger på stedet og tilknyttede fasiliteter, sammen med utflukter i lokalområdet, som kan reserveres gjennom feriestedet. Videre kan medlemmene på feriestedet dra full nytte av alle fasiliteter og fasiliteter på nærliggende feriesteder Clube Praia da Oura og Ourapraia Aparthotel.

Du finner mange spennende natteliv bare noen minutter unna, enten din ting er en fantastisk restaurant som tilbyr regionalt kjøkken eller en livlig bar eller nattklubb hvor du kan møte lokalbefolkningen og la håret ned for en trengte natt på byen. Enten din første eller siste ferieinvestering, Reise og fritid Gruppe Anbefaler å vurdere timeshare på Oura View Beach Club.

Oura View Beach Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Air Conditioning (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Noen Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Minikjøkken / Full), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Basseng, treningsutstyr, helsestudio, vaskeri, heis, restaurant, badstue, svømmebasseng (innendørs / utendørs), boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Båtliv (Nærliggende), Casino (9.0 miles), Golf (5.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Ridning (5.0 miles), Live Entertainment (Nærliggende), Medisinsk teknisk utstyr (i nærheten), Lekeplass Area (Nærliggende), Dykking (Nærliggende), Kjøpesenter (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vannski (Nærliggende)
Flyplass
Faro - (28 miles - 45 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) lørdag, søndag

Kjøper Oura View Beach Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Oura View Beach Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Oura View Beach Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Oura View Beach Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Oura View Beach Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Oura View Beach Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Oura View Beach Club kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.