Bilde av Occidental Grand Punta Cana
Bilde av Occidental Grand Punta Cana
Bilde av Occidental Grand Punta Cana
Bilde av Occidental Grand Punta Cana
Bilde av Occidental Grand Punta Cana
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.occidental-hoteles.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og utleie på Occidental Grand Flamenco Punta Cana


Å leve fullt ut er å oppleve alt livet har å tilby. Og på Occidental Grand Punta Cana i Bavaro, Den dominikanske republikk, din timeshare Ferie vil ikke bare bli fylt med fantastiske opplevelser, det vil være overfylt.

På dette all inclusive-feriestedet i den vakre Bavaro-stranden er alle de beste tingene gratis. Gå lokalt og ta merengue, bachata og salsaklasser for å appetitten til dans. Alternativt kan du tilbringe en natt på den prisbelønte Mangu Disco som har en åpen bar. Spille tennis, bueskyting, aerobic og basketball eller gjør vannsportaktiviteter som dykkelære i bassenget, vannpolo og volleyball. Etterpå finner du ubegrenset velvære i spaet med full service med skjønnhetssalong og salong, treningsrom, terapeutisk massasje, badstue og tyrkisk bad og boblebad. Det er også tolv restauranter og ti barer på stedet, pluss fire svømmebassenger og en barneklubb. Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere sikre hele dagene som er både kulturelt berikende og tilfredsstillende for ånden.

I mellomtiden er innkvartering i spansk stil på Occidental Grand Punta Cana luksuriøst. Hver er omfavnet av frodige hager og har en terrasse med utsikt over greenen eller stranden. Fasiliteter for din komfort inkluderer king-size-seng, klimaanlegg og takvifte, eget bad, minibar, satellitt-TV og Wi-Fi.

Occidental Grand Punta Cana fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Strand, Barnepass, Barnas basseng, Treningsutstyr, Spillerom, Dagligvarebutikk, Frisør, Ridning, Klesvask, Live Entertainment, Medisinsk anlegg, Lekeplass, Restaurant, Badstue, Dykking, Kjøpesenter, Spa, Svømming Basseng, Tennis, Boblebad / Boblebad, Vindsurfing,
Nærliggende fasiliteter
All-inclusive feriested, , *En obligatorisk all inclusive er nødvendig, og avhengig av feriested og sesong kan det dekke måltider, drinker, turer, transport, feriested aktiviteter, feriestedets fasiliteter, tjenester og fasiliteter.
Flyplass
Punta Cana International - (20 miles - 32 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøpe Occidental Grand Punta Cana timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Occidental Grand Punta Cana før du kjøper

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Occidental Grand Punta Cana, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selger og videresalg på Occidental Grand Punta Cana

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også i salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Occidental Grand Punta Cana eiendom. Så hvis du har det Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i forsøk på å selge timeshare med Occidental Grand Punta Cana.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Occidental Grand Punta Cana kan være trygt med viten om at de er i trygge hender med penger som er satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.