Bilde av Occidental Vacation Club
Bilde av Occidental Vacation Club
Bilde av Occidental Vacation Club
Bilde av Occidental Vacation Club
Bilde av Occidental Vacation Club

Adresse: Ave. Sarasota #65, Bella Vista, Santo Domingo, Den dominikanske republikk,
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.occidentalvacationclub.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Occidental Vacation Club


Med måten du jobber og kjører deg selv for å lykkes, vet du at du fortjener mye mer enn noen gamle timeshare Kom deg bort. Etter å ha satt inn all innsatsen, deltar i rottekampens dag inn og dag ut, er det tilbakebetaltid. Og siden du er din viktigste klient, vil ikke noe mindre enn et poengbasert ferieklubbmedlemskap på Occidental Vacation Club Points være tilstrekkelig.

Dette er den perfekte gaven. Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere tror en all-inclusive ferie er akkurat det du trenger: ingenting i tankene dine unntatt avslapping og ha en god tid. Det er egentlig ikke vanskelig med tanke på at du har tilgang til et fullskala all inclusive resort selskap med fire og femstjerners eiendommer i Karibia, Mexico og Costa Rica. Hvert feriested har flere fine restauranter, svømmebassenger, eksklusive strandområder, og et stort utvalg av underholdnings- og fritidsaktiviteter som skaper en overdådig og luksuriøs opplevelse.

Her er du den berømte gjesten som mottar personlig oppmerksomhet, eksklusive fasiliteter, foretrukket innkvartering og personlig ferieplanlegging og rabatter. Programmet er veldig fleksibelt og kan overføres også. Viktigere, Occidental Vacation Club Points sikrer et levetid på reisefordeler til de beste prisene du har tjent. Hva kan stoppe deg? Spørre i dag.

Kjøper Occidental Vacation Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Occidental Vacation Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Occidental Vacation Club hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Occidental Vacation Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Occidental Vacation Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Occidental Vacation Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Occidental Vacation Club kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.