Bilde av Midlands Saddle & Forell
Bilde av Midlands Saddle & Forell
Bilde av Midlands Saddle & Forell
Bilde av Midlands Saddle & Forell
Bilde av Midlands Saddle & Forell
Ring for mer informasjon: 01787 881111

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Midlands Saddle & Trout Resort


Midlands Saddle and Trout i Mooi River, Sør-Afrika er den nøyaktige tonicen som kreves for dager når opptatt byliv begynner å overta deg. Omgitt av enger, bekker og åser, gjør denne innkvarteringen lett å glatte skarpe kanter i pusten din og erstatter dem med den søte duften av avslapning.

Slett av alle stressene og fjern deg selv på Cellu Beauty Spa. Dette velværesenteret forurerer sinn og kropp med sine deilige behandlinger i verdensklasse. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere foreslår også å få rikelig næring fra restaurantens komfortmat. Det store svømmebassenget er like gjenoppliving, samt et utvalg av naturaktiviteter som ørretfiske, kanopadling, fotturer og baldakin turer. Andre fritidsaktiviteter på stedet er tennis, golf, jungel treningsstudio, og live underholdning fra zulu dansere.

Men ikke å bli glemt er de foryngende spa-badene i ditt luksuriøse hytte. Hver av de nesten seksti timeshare enheter her er et løfte om ro med sin vakre fjellutsikt og åpne planer. Det har også komplette fasiliteter som en salong med TV, DVD-spiller og Hi-Fi, spisestue og komplett kjøkken. Alle rommene på Midlands Saddle and Trout har også en uteplass med braai.

Midlands Saddle & Trout Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Some Units), Peis - Enhet (Noen Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Full), Mikrobølgeovn (Noen Enheter), Vaskemaskin / Tørketrommel (Noen Enheter),
Resort Fasiliteter
Fiske, Spillerom, Golf, Ridning, Innsjø, Klesvask, Lekeplass, Snackbar, Spa, Svømmebasseng, Telefon, Tennis, Barnevakt, Barnevakt, Basseng,
Nærliggende fasiliteter
Medisinsk fasiliteter (6.0 miles), Restaurant (Nærliggende), Vannski (12.0 miles),
Flyplass
Louis Botha / Durban - (124 miles - 199 km)
Sjekk inn / ut
Fredag

Kjøper Midlands Saddle & Trout timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Midlands Saddle & Trout før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Midlands Saddle & Trout, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Midlands Saddle & Trout

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Midlands Saddle & Trout eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Midlands Saddle & Trout.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Midlands Saddle & Trout kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.