Bilde av Macdonald Vacation Club Points
Bilde av Macdonald Vacation Club Points
Bilde av Macdonald Vacation Club Points
Bilde av Macdonald Vacation Club Points
Bilde av Macdonald Vacation Club Points
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.macdonaldvacationclub.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Macdonald Vacation Club Points


Opererer i over ti år tilbyr Macdonald Vacation Club medlemmer tilgang til et karakteristisk utvalg av feriesteder og hoteller, inkludert luksuriøse firestjerners hotell i bysentre og landlige steder. Med Macdonald Vacation Club kan medlemmene velge hvor de går og hvor lenge. Medlemmer kan til og med velge stil og størrelse på overnatting mens de føler seg trygg på kvaliteten på feriestedet mens de bor på et Macdonald Hotel eller dra nytte av deres byttepartner RCI.

Macdonald Vacation Club tilbyr medlemmer tilgang til hele sitt utvalg av alpinanlegg i Spania inkludert strandstedene Calahonda og Malaga, samt tilgang til noen av de beste golfbanene på Costa Del Sol. Med Macdonald Vacation Club-medlemmer får du tilgang til Macdonalds fulle utvalg av golf- og spa-feriesteder og 45-hoteller over England og Skottland. Medlemmer kan til og med bruke sine poeng på en Macdonald's Cruises, slik at medlemmer kan bestille cruiseferier til destinasjoner i Europa, Middelhavet og Kanariøyene.

Med Macdonald Vacation Club medlemmer finner du høy kvalitet overnatting i de fleste hoteller og feriesteder tilbyr sine egne fritidsklubber, innendørs svømmebasseng, badstue, boblebad spa og bad, dampbad, solsenger og treningsstudio. Resorts tilbyr også gjester tilgang til et bredt utvalg av lokale fasiliteter som golfbaner, tennis, fiske og terrengsykling. Besøkende kan også utforske skogsområdet og stier på alpinanlegg over England og Skottland.

Videre får Macdonald Vacation Club-medlemskap medlemmene tilgang til et eksklusivt utvalg av tjenester som den spesielle reservasjonstjenesten der representanter vil gjøre alt de kan for å hjelpe med reservasjoner. Medlemmer kan også bruke RCI Travel til å bestille fly, leiebil, forsikring og billetter til lokale attraksjoner, samt få tilgang til noen av de aller beste cruise linjene i verden.

Kjøper Macdonald Vacation Club Points timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Macdonald Vacation Club Points før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Macdonald Vacation Club Points, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Macdonald Vacation Club Points

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Macdonald Vacation Club Points eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Macdonald Vacation Club Points.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Macdonald Vacation Club Points kan være trygge med tanke på at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.