Bilde av Macdonald Villacana Club
Bilde av Macdonald Villacana Club
Bilde av Macdonald Villacana Club
Bilde av Macdonald Villacana Club
Bilde av Macdonald Villacana Club

Adresse: Macdonald Resorts. Villacana Club, Carretera de Cadiz-Malaga, Km 166, 29689 Estepona, Malaga, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: resorts.macdonaldhotels.co.uk/villacana/

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Macdonald Villacana Resort


Hvis det du leter etter i timeshare eierskap er en forpliktelse til stil og fortreffelighet, se ikke lenger enn Macdonald Villacana Resort i solfylte Malaga, Spania. Med alle enheter sørvendt - som gjør det meste av året rundt fantastisk vær på Costa del Sol - vil du ikke være i solskinn i dette tropiske paradiset. Din romslige og komfortable leilighet vil tilby privatliv i feriestedets frodige hager, sammen med klimaanlegg overalt og upåklagelig service. Feriestedet har en atmosfære av sjarm og avslapning, med fasiliteter som passer: et basseng med bassengbar, badstue og tyrkisk bad, og et komplett spa for en ekte velværeopplevelse.

Restaurantene på stedet tilbyr et bredt utvalg av retter og forfriskninger, og hvis du ønsker å la de små ha det moro mens du nyter en pause, tilbyr anlegget også en Kids Club. Bare fem minutters gange fra feriestedet ligger landsbyen Cancelada, og en kort kjøretur unna finner du Puerto Banus og Marbella, blant mange andre spennende og populære destinasjoner. For alle dine viktigste feriebehov, Reise og fritid Gruppe er glad for å presentere timeshare med Macdonald Villacana Resort.

Macdonald Villacana Club fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Telefon (Alle enheter) Kjøkken (Alle enheter, Full) Luftkondisjonering (Noen enheter) Oppvaskmaskin (Noen enheter) Mikrobølgeovn (Noen enheter)
Resort Fasiliteter
Strandbasseng (Innendørs / Utendørs) Barnasbasseng Tennis Treningsutstyr Sauna Spillerom Lekeplass Live Underholdning Bilutleie Matbutikk Klesvask Medisinsk anlegg Restaurant Snackbar
Nærliggende fasiliteter
Waterskiing (Nærliggende) Vindsurfing (Nærliggende) Golf (2.0 miles) Ridning (Nærliggende) Health Club (2.0 miles) Casino (6.0 miles)
Flyplass
Malaga - 48.0 miles / 77.0 km
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Macdonald Villacana Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Macdonald Villacana Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Macdonald Villacana Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Macdonald Villacana Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Macdonald Villacana Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Macdonald Villacana Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved bruk av Macdonald Villacana Club kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.