Bilde av Leoniki Residence
Bilde av Leoniki Residence
Bilde av Leoniki Residence
Bilde av Leoniki Residence
Bilde av Leoniki Residence

Adresse: Grand Leoniki Residence, Leoforos Machis Kritis 197, Rethimno 741 00, Kreta, Hellas
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.grandleonikiresidence.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Leoniki Residence


En vennlig atmosfære, førsteklasses mat og fantastiske fasiliteter: dette er timeshare Med Leoniki Residence, funnet i Rethymnon Bay på Kreta, Hellas. Med mange vakre sandstrender i nærheten, sammen med to fredelige svømmebassenger og bassengbar (pluss et barnebasseng), kan du gjøre en ferie full av avslapning og komfort i hjemmet. Leiligheten din vil ønske deg velkommen til en sone med ro, dekorert med rene, nøytrale farger i moderne mote, og mye plass for deg å legge seg tilbake. Området brister med spektakulære landskap og små pittoreske historiske landsbyer, noe som gjør dette feriestedet ideelt for explorer-typene.

Ta en buss inn i gamlebyen for å oppdage lokale shopping og sjarmerende kafeer på brosteinsbelagte gater, eller gå litt lenger unna for den arkeologiske prakten til Knossos slott. Dyp deg inn i den tradisjonelle folkekunst på øya, som veving, broderi og keramikk.

Feriestedet er stolt av service, og du kan forvente at måltidene dine blir nystekte gjort hver dag, med et stort utvalg av retter å velge mellom, og grønnsakene hentes fra kokkens egen gård. Du vil også bli holdt godt underholdt med hotellets familievennlige underholdning tre netter i uka. Til timeshare Med en historie som ikke er for "i ansiktet ditt", Reise og fritid Gruppe Anbefaler å vurdere Leoniki Residence.

Leoniki Residence fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Delvis), Mikrobølgeovn (Noen Enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnepass, Barnas basseng, Spillerom, Dagligvarebutikk, Handikappede, Levende underholdning, Lekeplass, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng, Telefon,
Nærliggende fasiliteter
Strand (Nærliggende), Båtliv (Nærliggende), Klesvask (I nærheten), Medisinsk anlegg (1.0 miles), Vannski (I nærheten), Vindsurfing
Flyplass
Hania - (37 miles - 59 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) torsdag, fredag, lørdag, tirsdag

Kjøper Leoniki Residence timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Leoniki Residence før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Leoniki Residence, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Leoniki Residence

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Leoniki Residence-eiendommen. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Leoniki Residence.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Leoniki Residence kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.