Bilde av Langdale
Bilde av Langdale
Bilde av Langdale
Bilde av Langdale
Bilde av Langdale

Adresse: Great Langdale, i nærheten av Ambleside, Cumbria, LA22 9JD, England
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.langdale.co.uk

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Langdale


Det er de som drar ut på utenlandsferier hver sjanse de får, og det er de som setter pris på skjønnheten og rartet i vårt eget land. Lake District er et av de mest pustende områdene i England, en som Wordsworth ble forelsket i og skrev dikt etter dikt om. Nasjonalparken er et inspirerende landskap og er verdt å vurdere for tiden unna.

Langdale er en luksus timeshare overnatting med femstjerners hytter i vakre omgivelser. Fasilitetene inkluderer et innendørsbasseng, et treningsstudio, tennisbane, restauranter og, selvfølgelig, en tradisjonell britisk pub. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere liker spesielt alternativene til middag på Langdale, hvor det er mulig å ha tradisjonell pris eller mer elegante tilbud, men hvor alt er sikkert å være deilig.

Ta med familien din eller gå alene og nyt de flotte utsikten, de poetiske åsene, den brise brisen og de luksuriøse spa-fasilitetene på Langdale, etterfulgt av en lokal ale og en natt i den mykeste sengen du noen gang har opplevd. Vi garanterer at du ikke vil angre på å velge en oppholdskatong. Lake District er den vise mannen, ikke de fattige mennene.

Langdale Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Enhetene), Peis - Enhet (Noen Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Fullt), Mikrobølgeovn (Noen Enheter), Telefon (Alle Enheter), Vaskemaskin / Tørketrommel
Resort Fasiliteter
Barnebasseng, Konferansefasiliteter, Treningsutstyr, Spillerom, Frisør, Helseklubb, Klesvask, Lekeplass, Restaurant, Sauna, Snackbar, Squash, Svømmebasseng (Innendørs), Boblebad /
Nærliggende fasiliteter
Bilutleie (5.0 miles), Strand (30.0 miles), Båtliv (5.0 miles), Golf (11.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Ridning (6.0 miles), Innsjø (Nærliggende), Medisinsk Fasiliteter (5.0 miles) Tennis (i nærheten), Vannski (5.0 miles), vindsurfing (5.0 miles),
Flyplass
Manchester - (120 miles - 193 km)
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag

Kjøper Langdale timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Langdale før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Langdale, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Langdale

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Langdale eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Langdale.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved bruk av Langdale kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.