Bilde av Lakeview Country Club * PERMANENTLY CLOSE *
Bilde av Lakeview Country Club * PERMANENTLY CLOSE *
Bilde av Lakeview Country Club * PERMANENTLY CLOSE *
Bilde av Lakeview Country Club * PERMANENTLY CLOSE *
Bilde av Lakeview Country Club * PERMANENTLY CLOSE *

Adresse: Old Coach Road, Lanivet
Bodmin
Cornwall, PL30 5JJ, ENGLAND
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.lakeview-country-club.co.uk

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og utleie på Lakeview Country Club


Cornwall har alltid vært litt bortsett fra resten av landet. Med flere timer med sollys, mer dramatisk kystlinje og mer bølgete surfere enn noen annen del av England, er Cornwall spesiell, et feriedestinasjon verdt å bo hjemme for. Lakeview Country Club er en timeshare feriestedet består av et feriehus og søte små hytter og bungalower, hvorav noen inkluderer tilgang til boblebad for de romantiske kvelder.

Det er mye å gjøre i lokalområdet, fra terrengsykling til fjellklatring, men det som Cornwall er kjent for, er surfing - selv om det kan være et nytt konsept! Dette er en høyoktad dag ut som involverer hopping fra høyder, mens de er festet til høye tau og zip-linjer, og lover å være enormt morsomt. Hvis det ikke er noe, er det også milde turer gjennom noen av fylkets mest utrolige natur, noe som gjør at du kan oppleve den magiske Cornwall med en mer passende hastighet.

Reise og fritid Gruppe timeshare meglere elsker absolutt rekkevidde av aktiviteter som tilbys i dette området. Surfskoler kan bli funnet veldig enkelt, og det er en sport som det er like morsomt om du lærer på åtte eller førtiåtte!

Lakeview Country Club * PERMANENTLY CLOSE * Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Fullt), Mikrobølgeovn (Enhetene), Vaskemaskin / tørketrommel (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Barn, Basseng, Innendørs, Konferansefasiliteter, Treningsutstyr, Fiske, Spillerom, Innsjø, Levende underholdning, Lekeplass, Restaurant, Sauna, Snackbar, Svømmebasseng (Innendørs), Telefon, Tennis,
Nærliggende fasiliteter
Golf (3.0 miles), matbutikk (2.0 miles), ridning (3.0 miles), medisinsk anlegg (3.0 miles),
Flyplass
Newquay - (9 miles - 14 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) lørdag

Kjøpe Lakeview Country Club * PERMANENTLIG LUKK * timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Lakeview Country Club * PERMANENTLY CLOSE * før du kjøper

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Lakeview Country Club * PERMANENTLY CLOSE * hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selge og videresalg på Lakeview Country Club * PERMANENTLY CLOSE *

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også i salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Lakeview Country Club * PERMANENTLY CLOSE * eiendom. Så hvis du har det Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i forsøk på å selge timeshare med Lakeview Country Club * PERMANENTLY CLOSE *.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Lakeview Country Club * PERMANENTLY CLOSE * kan være trygt med visshet om at de er i trygge hender med penger som er satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.