Bilde av Clube Praia da Oura
Bilde av Clube Praia da Oura
Bilde av Clube Praia da Oura
Bilde av Clube Praia da Oura
Bilde av Clube Praia da Oura

Adresse: Clube Praia Da Oura, Apartado 827, R. Oliveira Martins, 8200-911 Albufeira, Algarve, Portugal
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.clubepraiadaoura.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Clube Praia da Oura


Clube Praia da Oura er et stilig feriested i Albufeira i den vakre Algarve i sør Portugal, med en livlig, travel atmosfære og omfattende kompleks med velutstyrte leiligheter. Reise og fritid er glade for å tilby timeshare på dette feriestedet for både par og familier som gir en flott hele året rundt opplevelse.

Clube Praia da Oura har alt du kunne trenge på komplekset. Sett i Albufeira, hvor solen skinner mesteparten av tiden, dette timeshare feriestedet tilbyr et supermarked, barer, utendørs boblebad, badstue og bowlinggrønn. Feriestedet tilbyr fantastisk utsikt over havet fra solterrassen med utsikt over stranden, som ligger like utenfor døren.

Hvis besøkende ønsker å våge seg, vil de finne en fin tur på hovedkystveien, som tar rundt en halv time for å komme seg til gamlebyen. Turister vil også finne stripen for å være like i nærheten, og tilbyr et bredt utvalg av restauranter, perfekt for en familie måltid til en god pris. Det er også mange barer i området, og nattelivet på stripen blir livlig etter 10pm for en god natt ute.

Kjøper Clube Praia da Oura timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Clube Praia da Oura før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Clube Praia da Oura, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Clube Praia da Oura

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Clube Praia da Oura eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Clube Praia da Oura.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Clube Praia da Oura kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.