Bilde av Blakeney Timeshare
Bilde av Blakeney Timeshare
Bilde av Blakeney Timeshare
Bilde av Blakeney Timeshare
Bilde av Blakeney Timeshare

Adresse: Bete, Blakeney, Near Holt, Norfolk, NR25 7LY
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.blakeneytimeshare.co.uk

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Blakeney Timeshare


Sikker havn og helligdom: dette er timeshare eierskap med Blakeney timeshare i Norfolk, England. Plassert i nærheten av en gammel fiskehavn på nordkysten av Norfolk, er fredfulle fritidsaktiviteter som båtliv, fiske og fugletitting rikelig. Vingårene fra syttende århundre, brukt av nederlandske bosetterne, dot landskapet til denne dagen, og du vil finne deg selv omgitt av pittoreske omgivelser. Overnatting varierer i størrelse fra ett til tre soverom, så om du er en enslig reisende eller par på jakt etter en avslappende utendørs ferie eller familie og venner som ønsker ferie nær hjemmet, er det noe som passer dine behov.

Alle de vanlige fasilitetene er inkludert, og velg bungalower har lagt tilleggsutstyr som en badstue, solarium eller spillrom. Dette området med stor naturlig sjarm spiller også vert for livlige offentlige aktiviteter - torsdager ser markedet i nærliggende Holt, og sommeren ser vanlige loppemarkeder. Hvis du vil besøke selene i sitt naturlige miljø, er det flere fergetjenester for å ta deg hjem til Blakeney Point. Dette er virkelig et ideelt timeshare for folk som ønsker å gå tilbake til sin egen del av paradiset år etter år, og Reise og fritid Gruppe er glade for å presentere videresalgsmuligheter med Blakeney Timeshare.

Blakeney Timeshare fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Enhetene), Peis - Enhet (Noen Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Fullt), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter)
Resort Fasiliteter
Båtliv, dampbad, biljard eller biljardbord
Nærliggende fasiliteter
Bilutleiefirma (5.0 miles), Strand (7.0 miles), Treningsutstyr (7.0 miles), Fiske (Nærliggende), Golf (7.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Ridning (6.0 miles), Live Underholdning (7.0 miles), Medisinsk fasiliteter (i nærheten), Restaurant (i nærheten), Snackbar (i nærheten), Squash (12.0 miles), Svømmebasseng (7.0 miles), Tennis (I nærheten), Vannski (I nærheten), Vindsurfing i nærheten)
Flyplass
Norwich - (22 miles - 35 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Blakeney Timeshare timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Blakeney Timeshare før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Blakeney Timeshare, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selger og videresalg på Blakeney Timeshare

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge eiendommen til Blakeney Timeshare. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Blakeney Timeshare.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Blakeney Timeshare kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.