Bilde av Barnsdale Country Club
Bilde av Barnsdale Country Club
Bilde av Barnsdale Country Club
Bilde av Barnsdale Country Club
Bilde av Barnsdale Country Club

Adresse: Barnsdale, North Oakham, Rutland, LE15 8AB, England
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.barnsdalehotel.co.uk

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Barnsdale Country Club


Barnsdale Country Club kan bli funnet i 65 dekar av delikat anlagte hager med utsikt over Rutland Water og omkringliggende landskap. Rutland Water, Vest-Europas største menneskeskapte innsjø anses å være lekeplassen til Englands East Midlands tilbyr et utvalg av vannsport, inkludert kanopadling og windsurfing, naturreservater, sykkelutleie og spor eller til og med en enkel spasertur rundt innsjøen.

Klubben tilbyr et utvalg av luksuriøse, fullt utstyrte hytter og overnatting, en gammel jakthytte, originale stall og tømmerrammede lodger funnet rundt bakken. timeshare Tilgjengelig på country club varierer fra ett soverom leiligheter til tre soverom hytter.

Det finnes et omfattende utvalg av fritidsfasiliteter, inkludert et 22-meters innendørsbasseng, boblebad, dampbad og barnebasseng. Anlegget har også et treningsstudio, utendørs tennisbane, squashbaner, boller green, minigolf og snooker på tilbud blant andre aktiviteter. Timeshare-eiere som ønsker å skjemme seg bort, vil gjerne vite at det er en skjønnhetsbutikk, frisør og behandling tilgjengelig på Barnsdale Country Club sammen med en fin restaurant og bar. I mellomtiden bør foreldrene være glade, det er barnepass tilgjengelig og et lekeområde for barn. Dessverre siden anlegget ligger på en høyde Reise og fritid Gruppe Tro det kan være uegnet for gjester med gangproblemer.

Sesonginformasjon Uke Antall (r)
Blå 2-6, 48-50
Hvit 7-12, 45-47
oransje 13-44

Barnsdale Country Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Noen Enheter), Kjøkken (Noen Enheter, Ingen / Full), Mikrobølgeovn (Noen Enheter), Vaskemaskin / Tørketrommel (Noen Enheter),
Resort Fasiliteter
Konferansefasiliteter, treningsutstyr, Spillerom, Frisør, Helseklubb, Klesvask, Lekeplass, Restaurant, Squash, Svømmebasseng (Innendørs), Telefon, Tennis, Boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Bilutleie (4.0 miles), Båtliv (2.0 miles), Fiske (2.0 miles), Golf (3.0 miles), Matbutikk (4.0 miles), Innsjø (Nærliggende), Medisinsk anlegg (4.0 miles), Vannski (11.0 miles) , Vindsurfing (2.0 miles),
Flyplass
Øst Midlands - (40 miles - 64 km)
Sjekk inn / ut
Lørdag Søndag

Kjøper Barnsdale Country Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Barnsdale Country Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Barnsdale Country Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Barnsdale Country Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Barnsdale Country Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Barnsdale Country Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved bruk av Barnsdale Country Club kan det være trygt at de er i trygge hender med penger som er deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.