Bilde av Anfi Tauro (Anfi Emerald Club)
Bilde av Anfi Tauro (Anfi Emerald Club)
Bilde av Anfi Tauro (Anfi Emerald Club)
Bilde av Anfi Tauro (Anfi Emerald Club)
Bilde av Anfi Tauro (Anfi Emerald Club)

Adresse: Anfi Tauro, Barranco de la Verga, Arguineguin, Gran Canaria, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.anfi.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Anfi Tauro (Anfi Emerald Club)


En del av den prestisjetunge Anfi Group, Anfi Tauro ligger i den grandiose Tauro-dalen nær Atlanterhavet med en fantastisk hvit sandstrand og muligens den beste utsikten i Gran Canaria. Anlegget har topp kvalitet timeshare Overnatting for sine medlemmer som standard. Den fem hundre kaj marinaen og et livlig kjøpesenter ligger også i nærheten.

Konvolutt mellom fjellene er kronens juvel, verdensklassen 18-hulls golfbane, som opprettholdes til PGA-standarder sammen med sin golfakademi catering for alle nivåer av ferdigheter. Det er også ni hullbaner, driving range, putting green og chipping område og selvfølgelig klubbhuset og restauranten. Dette er helt klart det ideelle feriehuset for golfentusiasten, samt oppdagelsesreisende.

Den utmerkede beliggenheten ved Anfi Tauro har året rundt solskinn og er ideelt for å utforske øya, og alt det har å tilby. Travel & Leisure Group er stolte over å kunne levere denne flotte golfspilleren i solfylte, milde klima Gran Canaria Fantastisk landskap, som er sikker på å appellere til både par og familier, det er virkelig et paradis.

Anfi Tauro (Anfi Emerald Club) Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Basseng barnebasseng golf squash lekeplass live underholdning bilutleie matbutikk klesvask restaurant snackbar
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Strand, Båtliv, Barnebasseng, Dagligvarebutikk, Frisør, Helseklubb, Heis, Live Entertainment, Restaurant, Dykking, Kjøpesenter, Snackbar, Svømmebasseng, Vannski, Vindsurfing
Nærliggende fasiliteter
Casino (12.0 miles), Barnepass (Nærliggende), Golf (7.0 miles), Ridning (11.0 miles), Medisinsk anlegg (2.0 miles), Squash (3.0 miles)
Flyplass
Las Palmas - (29 miles - 46 km)
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, mandag, onsdag

Kjøpe Anfi Tauro (Anfi Emerald Club) timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Anfi Tauro (Anfi Emerald Club) før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Anfi Tauro (Anfi Emerald Club), hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Anfi Tauro (Anfi Emerald Club)

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Anfi Tauro (Anfi Emerald Club) eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Anfi Tauro (Anfi Emerald Club).

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Anfi Tauro (Anfi Emerald Club) kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.