Bilde av Aldea Bonsai
Bilde av Aldea Bonsai
Bilde av Aldea Bonsai
Bilde av Aldea Bonsai
Bilde av Aldea Bonsai

Adresse: Aldea Bonsai, Aldea Bonsai (# 2597), Urbanización Siesta, Calle Ficus 14, Santa Eulalia del Río, Balearene i Ibiza, Spania 07840
Ring for mer informasjon: 01787 881111

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Aldea Bonsai


Kystbyen Santa Eulalia del Rio er en virkelig flott base for å utforske Ibiza, og en timeshare på Aldea Bonsai tilbyr en avslappende, hjemmekoselig opplevelse. Med Ibiza mest imponerende strand bare noen skritt fra feriestedet, er dette et roligere alternativ for ferie på den berømte øya Balearene. Barene og klubber i Ibiza by er tilgjengelige, men Reise og fritid Gruppe timeshare meglere vet at den virkelige Spania er funnet i denne sjarmerende beliggenheten.

En kort og hyggelig spasertur over en bro tar deg inn i den hippy Ramblas, fylt med håndlagde suvenirer og unike smykker. Det er en eller to barer verdt å besøke for en kjølig drink, og en løvstrand og sandstrand venter på deg.

Leilighetene med ett soverom er perfekte for en familieferie, og med to bassenger å velge mellom er det umulig å gå galt. Det er et lite basseng for barna og et større basseng for de store barna, begge med rikelig privatliv takket være tropiske palmer som svinger forsiktig i den forfriskende brisen. Hagene er godt ivaretatt og tilbyr et fristende sted å lese eller lure under dagens varme. Aldea Bonsai er virkelig den perfekte ferie.

Aldea Bonsai Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (Alle enheter, Delvis), Mikrobølgeovn (Alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, Svømmebasseng, Telefon,
Nærliggende fasiliteter
Båtliv (Nærliggende), Casino (6.0 miles), Fiske (Nærliggende), Golf (4.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Ridning (3.0 miles), Klesvask (Nærliggende), Live Entertainment (Nærliggende) , Lekeplass, Nærliggende, Dykking (5.0 miles), Tennis (2.0 miles), Vannski (I nærheten), Vindsurfing (I nærheten)
Flyplass
Ibiza - (12 miles - 19 km)
Sjekk inn / ut
Torsdag, fredag, lørdag

Kjøper Aldea Bonsai timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Aldea Bonsai før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Aldea Bonsai, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Aldea Bonsai

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Aldea Bonsai eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Aldea Bonsai.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Aldea Bonsai kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.