Bilde av Akeld Manor and Country Club
Bilde av Akeld Manor and Country Club
Bilde av Akeld Manor and Country Club
Bilde av Akeld Manor and Country Club
Bilde av Akeld Manor and Country Club

Adresse: Akeld Manor, Shoreston, Seahouses, Northumberland, NE71 6TA, England
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.akeldmanor.co.uk

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Akeld Manor and Country Club


Det vakre engelske grenselandet tilbyr en utmerket ramme for dette timeshare og de sjarmerende hyttene som utgjør den nådige Akeld Manor & Country Club. Den er basert på bunnen av Cheviot Hills, ved Northumberland National Park, som ligger noen femten minutter fra kysten og innen to miles fra Wooler, hvor butikker og vertshus kan bli funnet.

Sommerhusene i 4 Star-klassen er satt i grupper innenfor den romslige eiendommen, med mange små gårdsplasser. The Manor House selv har en stor inngjerdet hage med utmerket privatliv, som alle skaper et fantastisk utvalg av ferieboliger, noe som gjør det til et ideelt valg for alle aldersgrupper. Det er en fritidsbygning som har et bredt utvalg av fasiliteter, inkludert boblebad, badstue, velutstyrt treningsstudio, spillrom, snookerrom, bibliotek, gavebutikk og et oppvarmet innendørsbasseng og spa. Kjøkkenet er godt utstyrt og enhetene er komfortabelt innredet.

Reise og fritid gruppe tro at dette nådige herregården, som ligger i hektar med felles grunnlag, er den perfekte ferie for familier som leter etter et godt sted timeshare med mye å se og gjøre i det vakre landskapet.

Akeld Manor og Country Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Noen Enheter), Peis (Noen Enheter), Peis - Enhet (Noen Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Fullt), Mikrobølgeovn (Enhetene), Vaskemaskin / tørketrommel
Resort Fasiliteter
Barnepass, treningsutstyr, spillrom, badstue, svømmebasseng (innendørs), telefon,
Nærliggende fasiliteter
Fiske (5.0 miles), Golf (5.0 miles), Matbutikk (2.0 miles), Ridning (3.0 miles), Medisinsk anlegg (2.0 miles), Restaurant (2.0 miles),
Flyplass
Newcastle - (45 miles - 72 km)
Sjekk inn / ut
Fredag ​​Lørdag

Kjøper Akeld Manor og Country Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Akeld Manor og Country Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Akeld Manor og Country Club hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Akeld Manor og Country Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge eiendommen i Akeld Manor og Country Club. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Akeld Manor og Country Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Akeld Manor og Country Club kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.