Bilde av Club La Costa Fraksjonal Ownership Monterey
Bilde av Club La Costa Fraksjonal Ownership Monterey
Bilde av Club La Costa Fraksjonal Ownership Monterey
Bilde av Club La Costa Fraksjonal Ownership Monterey
Bilde av Club La Costa Fraksjonal Ownership Monterey

Adresse: Monterey, Calle Finlandia 8-10, San Eugenio Alto, 38660 Adeje - Playa de Las Americas, Tenerife, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.clublacosta.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og utleie på Club La Costa Fractional Ownership Monterey


Fraksjonalt eierskap er en ikke-tradisjonell type timeshare-eierskap. I stedet for å eie en uke eller to på ditt feriested, vil du eie et stykke av eiendommen selv. Din brøkdelpoengallokering gir deg større fleksibilitet, noe som betyr mye mer kontroll over ferien hvert år. Du blir ikke lenger knyttet til samme ferieår inn, år ut. Og på slutten av leieforholdet ditt blir eiendommen solgt, og du får en andel av fortjenesten! Med Club La Costa har du tildelt en rekke brøkpunkter du kan bruke på en rekke forskjellige alpinanlegg i deres portefølje. Dette feriestedet er bare en av mange!

Dette fantastiske feriestedet på Kanariøyene finner du på Tenerife Sørkysten på en åsside. Feriestedets rolige beliggenhet med fantastisk utsikt over Atlanterhavet og Playa de Las Americas. Besøkende til Club La Costa Monterey vil finne området har mange attraksjoner, inkludert et kasino, barer, restauranter og kjøpesenter for å tillate gjestene å fylle på forsyninger. Det finnes også to vannparker i nærheten, pluss den nærmeste stranden er bare en kilometer unna, slik at det er mye å gjøre for hele familien. timeshare Eiere som besøker feriestedet vil finne resepsjonen for å være informativ med detaljer om lokale aktiviteter tilgjengelig, slik at gjestene blir anbefalt å spørre. Til tross for denne Travel and Leisure Group anbefaler gjester å leie bil for å virkelig nyte området.

timeshare Eiendom tilgjengelig for Fraksjonert eierskap På Club La Costa Monterey finner du leilighetene som er romslige, og tilbyr utmerkede fasiliteter, inkludert en velutstyrt kjøkkenkrok og bad, fargerik innredning og myke møbler. Eiendommer kommer i rekkevidde av ett, to og tre soverom leiligheter med store balkonger slik at gjestene kan få mest mulig ut av utsikten. Fasiliteter på dette feriestedet inkluderer et svømmebasseng, boblebad, solsenger, restaurant og en barneklubb.

Fraksjonalt eierskap Gjør det mulig for investorer å kjøpe en brøkdel av eiendommen i en bestemt periode slik at de kan motta en avtalt andel av provenyet ved slutten av avtalen når eiendommen selges. For å lese mer om Fraksjonert eierskap, Klikk her.

Club La Costa Fraksjonelle Eierskap Monterey Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken, Mikrobølgeovn, Telefon
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, treningsutstyr, dagligvarebutikk, heis, restaurant, squash, svømmebasseng, boblebad / boblebad
Nærliggende fasiliteter
Strand, Fiske, Golf, Ridning, Live Entertainment, Medisinsk anlegg, Dykking, Kjøpesenter, Tennis, Vannski, Vindsurfing
Flyplass
Reina Sofia 12 miles
Sjekk inn / ut
Fredag ​​16: 00

Kjøp Club La Costa Fraksjonal Eierskap Monterey timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club La Costa Fraksjonal Ownership Monterey før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Club La Costa Fraksjonal Ownership Monterey, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Club La Costa Fraksjonal Eierskap Monterey

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club La Costa Fractional Ownership Monterey. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Club La Costa Fractional Ownership Monterey.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Club La Costa Fraksjonal Eierskap Monterey kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.