Bilde av Vacation Village Palm Beach Shores Resort
Bilde av Vacation Village Palm Beach Shores Resort
Bilde av Vacation Village Palm Beach Shores Resort
Bilde av Vacation Village Palm Beach Shores Resort
Bilde av Vacation Village Palm Beach Shores Resort

Adresse: 181 Ocean Ave., Palm Beach Shores, FL, 33404, USA
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.palmbeachshoresfl.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Palm Beach Shores Resort og Vacation Villas


Alle som har ferie i Florida får oppleve Atlanterhavet, men det er bare på Vacation Village Palm Beach Shores Resort i Riviera Beach hvor du opplever dette store havet via din egen private strand. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere kunne ikke be om en mer fantastisk beliggenhet.

Hver dag, timeshare eiere våkner opp til den musikalske lapping av bølgene og den fantastiske utsikten over Singer Island. Gårdsplassen bassengområdet er også bilde postkort-verdig. Enten du tar lange turer langs stranden eller bor i feriestedet, kommer paradisial ferie til deg gjennom førsteklasses fasiliteter, inkludert et oppvarmet utendørsbasseng med boblebad og lenestoler, utvalg av vannaktiviteter, restaurant og Tiki Bar, neglelokale og spa, treningsstudio, spillrom og Wi-Fi.

Like luksuriøse er innkvarteringen på Vacation Village Palm Beach Shores Resort. Hver har to plysj suiter med en møblert balkongåpning til oppsiktsvekkende utsikt. Gjestene kan nyte en egen stue med et underholdningssenter som inkluderer kabel-TV og DVD-spiller, spillkonsoll og filmer på forespørsel. Det er et spiseplass og komplett kjøkken også. Rommene legger til en konge seng med en dronning sovesofa og oversize bad. Keramiske fliser og teppebelagte gulv fullfører boligen.

Feriebyen Palm Beach Shores Resort Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Gulvteppe (Noen Enheter), Oppvaskmaskin (Enhetene), Kjøkken (Alle Enheter, Delvis), Mikrobølgeovn (Enhetene),
Resort Fasiliteter
Strand, Barnevakt, Barn s Basseng, Treningsutstyr, Fiske, Spillerom, Handikappede, Helseklubb, Klesvask, Heis, Live Entertainment, Restaurant, Spa, Svømmebasseng, Telefon, Boblebad /
Nærliggende fasiliteter
Golf (1.0 miles), Ridning (2.0 miles), Medisinsk anlegg (Nærliggende), Dykking (Nærliggende), Kjøpesenter (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vindsurfing
Flyplass
West Palm Beach - (10 miles - 16 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) lørdag, søndag

Kjøpe feriebyen Palm Beach Shores Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei feriebyen Palm Beach Shores Resort før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Vacation Village Palm Beach Shores Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Vacation Village Palm Beach Shores Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Vacation Village Palm Beach Shores Resort. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Vacation Village Palm Beach Shores Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av feriebyen Palm Beach Shores Resort kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.