Bilde av Crown Resorts at Calahonda
Bilde av Crown Resorts at Calahonda
Bilde av Crown Resorts at Calahonda
Bilde av Crown Resorts at Calahonda
Bilde av Crown Resorts at Calahonda

Adresse: Crown Resorts på Club Calahonda, Urbanización Sitio de Calahonda, Pueblo Jarales S / N, 29650 Mijas-Costa, Malaga, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.crownresorts.net

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Crown Resorts på Club Calahonda


Funnet i et boligområde i Calahonda, kan Club Calahonda bli funnet mellom de populære turistbyene Marbella og Fuengirola. Lokalisert på Spanias Sørkysten gjester vil finne mye å gjøre i denne fantastiske kystbyen med utmerket mat, shoppingmuligheter, sandstrender og god underholdning for barn. På grunn av sin nærhet til Marbella vil gjestene også finne mange steder å spille golf. Reise og fritid Gruppe Anbefaler å leie bil for å få mest mulig ut av området.

Alle som ønsker å kjøpe timeshare På Club Calahonda finner du feriestedet blant attraktive hager med et godt utvalg av fasiliteter som tilbys, inkludert en tennisbane, svømmebasseng, bassengbar, treningssenter og restaurant på stedet. Gjestene vil også finne resort tilbyr tilgang til sin søster resort Club Marbella og kjører en minibuss til nærliggende severdigheter og aktiviteter.

timeshare Overnatting tilgjengelig for salg på Club Calahonda kommer i en rekke romslige leiligheter med 1 og 2 soverom med fullt utstyrt kjøkken, spisestue, komfortable møbler, separate soverom og balkong med bord og stoler.

Gjester vil finne ettromsleiligheter tilbyr nok plass til privat søvn fire gjester, to soverom leiligheter kan privat sove seks og tre roms leiligheter kan privat innkvartere opptil åtte gjester. Club Calahonda tilbyr også en hushjelp for å holde ting ryddig.

Crown Resorts på Calahonda Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (Alle Enheter, Full) Mikrobølgeovn (Alle Enheter)
Resort Fasiliteter
Basseng Tennis Telefon Bilutleie Restaurant Snackbar
Nærliggende fasiliteter
Vannski (3.0 miles) Fiske (3.0 miles) Golf (3.0 miles) Squash (Nærliggende) Ridning (3.0 miles) Casino (3.0 miles) Live Entertainment (Nærliggende) Dagligvarebutikk (Nærliggende) Frisør (Nærliggende) Klesvask (1.0 miles) Medisinsk anlegg (Nærliggende) Shopping (Nærliggende) Barnepass (Nærliggende)
Flyplass
Malaga - 24.0 miles / 38.0 km
Sjekk inn / ut
Lørdag Søndag

Kjøper Crown Resorts på Calahonda timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Crown Resorts på Calahonda før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Crown Resorts på Calahonda, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Crown Resorts på Calahonda

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Crown Resorts på Calahonda eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Crown Resorts på Calahonda.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Crown Resorts på Calahonda kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.