Bilde av Royal Park Albatros Club
Bilde av Royal Park Albatros Club
Bilde av Royal Park Albatros Club
Bilde av Royal Park Albatros Club
Bilde av Royal Park Albatros Club

Adresse: Royal Park Albatros Club, Urbanización el Guincho, Golf del Sur, 38620 San Miguel de Abona, Tenerife, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.muthuhotels.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Royal Park Albatros Club


Fant på den stadig populære øya Tenerife På Kanariøyene finner du den fantastiske feriestedet Royal Park Albatros Club, som ligger i et paradis for golfentusiaster ved siden av Golf Del Sur og Amarilla Golf and Country Club, som er hjemsted for 1990s PGA European Tour.

Royal Park Albatros Club ligger blant store hager og et basseng som tilbyr gjestene en rekke fasiliteter, inkludert det interessant formede svømmebassenget med en foss, solsenger, tropisk hage og vannveier. timeshare Eiere på Royal Park Albatros Club vil finne aktiviteter inkluderer en restaurant ved bassenget og bar, lekeplass for barn og utvalg av spill.

Alle som ønsker å kjøpe timeshare På Royal Park Abatros Club finner du feriestedet er hjemsted for 160 selvbetjente leiligheter bestående av studio, ett og to soverom. Leilighetene har en komplett kjøkken, bad og balkong med utsikt over den tropiske hagen og bassengområdet. Gjester vil finne leilighetene godt dekorerte og tilbyr en rekke fasiliteter, inkludert et spisebord på balkongen, satellitt-TV, safe på rommet og telefon.

Gjestene på Royal Park Albatros vil også finne en rekke aktiviteter i nærheten, inkludert to golfbaner, vannski, svarte sand og småstein strender, ridning, vindsurfing og dykking. Reise og fritid Gruppe Anbefaler gjester forhåndsbestill golf for å unngå skuffelse og leie bil for å få mest mulig ut av skianleggene rundt området.

Royal Park Albatros Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (alle enheter, fullt), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, Dagligvarebutikk, Klesvask, Lekeplass, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Strand (Nærliggende), Golf (Nærliggende), Medisinsk teknisk utstyr (Nærliggende), Vannski (Nærliggende)
Flyplass
Reina Sofia - (5 miles - 8 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) Fredag, lørdag, mandag

Kjøper Royal Park Albatros Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Royal Park Albatros Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Royal Park Albatros Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Royal Park Albatros Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Royal Park Albatros Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Royal Park Albatros Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved bruk av Royal Park Albatros Club kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.