Bilde av Fairways Club
Bilde av Fairways Club
Bilde av Fairways Club
Bilde av Fairways Club
Bilde av Fairways Club

Adresse: Fairways Club, Amarilla Golf og Country Club, San Miguel de Abona, Tenerife, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.fairways-club.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Fairways Club? Ring salgsteamet vårt nå på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Denne gated resort kan bli funnet i Amarilla Golf and Country Club funnet i et ganske område av Tenerife på den solfylte sørsiden av øya. Feriestedet tillater bare tilgang til medlemmer og deres gjester som gir en ekte følelse av personvern og eksklusivitet.

Fairways Club tilbyr sine gjester en rekke fasiliteter som det oppvarmede utendørsbassenget, barene, restaurantene, lekeplassen, bordtennis og tilgang til Wi-Fi. timeshare eiere vil også finne en frisør, skjønnhetsbehandling, barer, bilutleie og et pengepunkt tilgjengelig på Amarilla Golf and Country Club. Det finnes også en rekke barer, restauranter og nærbutikk i nærheten. Gjestene vil finne en rekke aktiviteter som for eksempel å spille golf på Amarilla Golf and Country Club, ridning og dykking.

Dette feriestedet har en rekke smart innredet, romslig innkvartering som er tilgjengelig for timeshare-eiere som kommer i en rekke standard- og elite-leiligheter med utsikt over Mount Teide, Atlanterhavet eller badestrandene. Standardleiligheter leveres med ett, to eller tre soverom utstyrt med fullt utstyrt kjøkken, bad og satellitt-tv. Elite leiligheter kommer med fordel for en hyppig hushjelp, oppvaskmaskin og møbler av høy kvalitet.

Reise og fritid Gruppe tro timeshare eiere på dette feriestedet vil dra nytte av å arrangere leiebil mens du besøker Fairways Club, da det ikke er offentlig transport tilgjengelig her unntatt drosjer.

Sesonginformasjon Uke Antall (r)
rød 1-52 hele året

Fairways Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (Alle Enheter, Full), Mikrobølgeovn (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, Levende underholdning, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng, Telefon,
Nærliggende fasiliteter
Strand (4.0 miles), Casino (9.0 miles), Øvelsesutstyr (Nærliggende), Fiske (3.0 miles), Golf (Nærliggende), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Ridning (Nærliggende), Vaskeri , Medical Facilities (7.0 miles), Badstue (i nærheten), Dykking (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vindsurfing (4.0 miles),
Flyplass
Reina Sofia - (5 miles - 8 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) fredag, tirsdag

Kjøper Fairways Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Fairways Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Fairways Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Fairways Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Fairways Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Fairways Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Fairways Club kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.