Bilde av Elite Apartments at Fairways Club
Bilde av Elite Apartments at Fairways Club
Bilde av Elite Apartments at Fairways Club
Bilde av Elite Apartments at Fairways Club
Bilde av Elite Apartments at Fairways Club

Adresse: Avda. M. Angeles Ascanio Cullen, N
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.fairways-club.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Elite Apartments at Fairways Club


Elite Apartments på Fairways Club i San Miguel de Abona, Tenerife ligger i den frodige Amarilla Golf and Country Club, som ligger ved Atlanterhavet, og er det ideelle stedet for en luksuriøs ferie på de vakre Kanariøyene.

Elegant i sin andalusisk stilarkitektur, den timeshare Overnattingssteder her er romslige og smakfullt innredet. Hver enhet med ett-, to- og tre-roms er utstyrt med klimaanlegg og takvifte, satellitt-TV, komplett kjøkken med kjøleskap, kaffemaskin, komfyr og mikrobølgeovn og eget bad med hårføner. Noen av rommene har terrasse, Wi-Fi og hage med solterrasse og møbler.

Videre ligger i hjertet av feriestedet et oppvarmet svømmebasseng med bassengbar og klubbhusrestaurant. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere finner dette området virkelig avslappende, omgitt av tropiske palmer og vannhager med skilpadder og fisk. Endelig er Elite Apartments at Fairways Club nær San Miguel Marina og dens dykkesentre og til sandstrendene i Los Cristianos. Tenerife South Airport ligger bare ti kilometer fra eiendommen, og Santa Cruz de Tenerife ligger bare en 45-minutters kjøretur unna.

Elite Apartments på Fairways Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Gulvteppe (Noen Enheter), Oppvaskmaskin (Enhetene), Kjøkken (Alle Enheter, Fullt), Mikrobølgeovn (Enhetene), Vaskemaskin / tørketrommel
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, Levende underholdning, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng, Telefon,
Nærliggende fasiliteter
Strand (4.0 miles), Casino (9.0 miles), Øvelsesutstyr (Nærliggende), Fiske (3.0 miles), Golf (Nærliggende), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Ridning (Nærliggende), Vaskeri , Medical Facilities (7.0 miles), Badstue (i nærheten), Dykking (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vindsurfing (4.0 miles),
Flyplass
Reina Sofia - (5 miles - 8 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) fredag, tirsdag

Kjøper Elite Apartments på Fairways Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Elite Apartments på Fairways Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Elite Apartments på Fairways Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Elite Apartments på Fairways Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Elite Apartments på Fairways Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Elite Apartments på Fairways Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Elite Apartments på Fairways Club kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.