Foto av Diamond Resorts Fractional Ownership Balkan Jewel
Foto av Diamond Resorts Fractional Ownership Balkan Jewel
Foto av Diamond Resorts Fractional Ownership Balkan Jewel
Foto av Diamond Resorts Fractional Ownership Balkan Jewel
Foto av Diamond Resorts Fractional Ownership Balkan Jewel

Adresse: Område Betolovoto 2760, Razlog, Bulgaria
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.balkanjewel.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Diamond Resorts Fractional Ownership Balkan Jewel


Det siste ferieeiendomsproduktet er absolutt dollar tradisjon! Fraksjonalt eierskap er en ny måte å eie ferie på (timeshare). Hvert år vil du bli tildelt et sett antall brøkpunkter som du kan bruke hvor som helst du vil ha i selskapets portefølje. I stedet for den samme feriestedet hvert år, prøv alle å finne din favoritt. Slike fleksibilitet var tidligere uhørt, med mindre bruk av utvekslingsselskaper. Når eiendomsretten avhenger av eiendommen, blir eiendommen solgt, og du vil være blant de som får sin kutt. Å eie med Diamond Resorts betyr at fraksjonene dine kan brukes på mange av deres portaler. Dette feriestedet er bare en av dem!

Bulgaria er omgitt av fantastiske Pirin, Rila og Rhodopes fjellkjeder, Diamond Resorts Fractional på Balkan Jewel i Razlog Valley, og er ikke så fantastisk. Men folk kommer ikke bare hit for utsikten. Denne innkvarteringen gir deg en premie på en aktiv ferie og behandler gjester til enkel tilgang til de beste skibakkene i Øst-Europa. Det har også utsikt over Pirin Golf Course og er perfekt for entusiaster som ønsker å erobre en ny golfutfordring. Uendelige muligheter for fiske, ridning, fotturer, terrengsykling, rafting og snowboard er også tilgjengelig.

Den store eventyrånden til feriestedet er bare omkranset av sine romslige og komplette leiligheter som tilbys for Fraksjonert eierskap. Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere finner disse innkvarteringene det perfekte stedet for hvile og avslapning etter en momentøs dag ute. Hver tilbyr komfort med fasiliteter som oppvarming, Wi-Fi-forbindelse, sovesofa, kabel-TV, delvis utstyrt kjøkken og bad eller dusjrom. Endelig vil andre fasiliteter å nyte på Diamond Resorts Fractional på Balkan Jewel blant annet lobbybaren og restauranten, treningssenteret og spaet, skibussene og gratis buss til skiheis og golfbane, lekeplass for barn, innendørs spillrom og oppvarmet svømming Basseng og boblebad. Alle fellesarealer er også tilgjengelig for rullestolbrukere.

Diamond Resorts Fraksjonelle Eierskap Balkan Jewel Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Safe: På rommet
Resort Fasiliteter
Badstue, Dampbad, Svømmebasseng, Treningsstudio, Spa, Utendørs svømmebasseng: Ja, Bilutleie, Vaskeritjenester, Dagligvarebutikk, Internett-tilgang i fellesområder (avgifter kan forekomme): Trådløst internett Tilgang, Lekeplass, Barnepass
Nærliggende fasiliteter
Safari, Downhill Ski, Jakt, Fiske, Ridning, Helikopter / fly sightseeing, Golf, Snowboard Lessons, sykling
Flyplass
Sofia (175km)
Sjekk inn / ut
Lørdag 17: 00

Kjøper Diamond Resorts Fraksjonelle Eierskap Balkan Jewel timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Diamond Resorts Fractional Ownership Balkan Jewel før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Diamond Resorts Fractional Ownership Balkan Jewel, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Diamond Resorts Fractional Ownership Balkan Jewel

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Diamond Resorts Fractional Ownership Balkan Jewel eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Diamond Resorts Fractional Ownership Balkan Jewel.

Alle som ønsker å Selg timeshare Bruke Diamond Resorts Fraksjonal Eierskap Balkan Jewel kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.