Bilde av Beverly Hills Club
Bilde av Beverly Hills Club
Bilde av Beverly Hills Club
Bilde av Beverly Hills Club
Bilde av Beverly Hills Club

Adresse: The Suites at Beverly Hills Tenerife, Calle Rodeo, 9, 38650 Los Cristianos, Santa Cruz de Tenerife, Tenerife, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.beverlyhillsclub.co.uk

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Beverly Hills Club


Kjærlig Beverly Hills Club i Tenerife, Spania er lett. Denne eiendommen er en del av Silverpoint Resorts-porteføljen, og ligger på den solkusete åssiden av Los Cristianos i Oasis del Sur-området. Den andalusiske stilen tilbaketrukker presenterer en nydelig landsbystemperatur som gjør at du føler deg hjemme.

I mange år har disse stilige, romslige og selvbetjente boligene vært det beste valget timeshare eiere søker en familie flykte, og Reise og fritid Gruppe timeshare meglere forstår helt hvorfor. De eksklusive rommene er innredet i moderne innredning og inventar, forbedret av koselige spanske detaljer. Fasiliteter inkluderer tre- og glassmøbler, stue og spisestue, flatskjerm-TV, sofa og lenestol, kjøkkenkrok og stort bad med dusj og badekar. En nydelig terrasse med terracottafliser gir også beroligende utsikt over bassenget eller Atlanterhavet. I mellomtiden har oppgraderte rom dobbeltrom eller tomannsrom med dramatiske møbler og eget bad, boblebad, individuelle leselys, marmorert kjøkken med moderne apparater, frokostbarer og gassgrill.

Fasilitetene er mange også. Det er et stort sportsenter, eventyrlegegård og barneklubb, mini-diskotek, to ferskvannsbasseng og høflighetsbusservice. Hours of amusement for hele familien er definitivt sikret av Beverly Hills Club.

Beverly Hills Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (alle enheter), kjøkken (alle enheter, delvis / full), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, treningsutstyr, dagligvarebutikk, frisør, funksjonshemmede enhet, Klesvask, Live Entertainment, Restaurant, Sauna, Snackbar, Squash, Svømmebasseng, Tennis,
Nærliggende fasiliteter
Strand (1.0 miles), Båtliv (1.0 miles), Casino (3.0 miles), Fiske (1.0 miles), Golf (3.0 miles), Ridning (3.0 miles), Medisinsk anlegg (Nærliggende), Vannski (1.0 miles) Vindsurfing (1.0 miles),
Flyplass
Reina Sofia - (11 miles - 17 km)
Sjekk inn / ut
Fredag

Kjøper Beverly Hills Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Beverly Hills Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Beverly Hills Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Beverly Hills Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Beverly Hills Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Beverly Hills Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Beverly Hills Club kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.