Bilde av Beverly Hills Heights
Bilde av Beverly Hills Heights
Bilde av Beverly Hills Heights
Bilde av Beverly Hills Heights
Bilde av Beverly Hills Heights

Adresse: Calle Sierra Nevada, 1, Urbanizacion Oasis del Sur, Los Cristianos, Arona, Tenerife, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.beverlyhillsclub.co.uk

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Beverly Hills Heights


Vanlig blir ekstraordinært med timeshare På Beverly Hills Heights resort i Tenerife, Spania. Din romslige innkvartering vil omslutte deg i en følelse av smak og stil, uten å føle deg som om du er hvor som helst, men akkurat hjemme. Luksusleiligheter og penthouse er også tilgjengelige for de som ønsker en mer eksklusiv opplevelse. Uansett hvilken tid på året du går, vil du oppleve solfylt himmel og klart vann med det varme klimaet året rundt. Finn deg selv transportert og fortryllet av denne idylliske omgivelser. Reserver ditt sted i solen hver morgen for litt avslapping før du tar en taxi eller gratis transport til solfylte Los Cristianos for shopping, barer, stranden sport, og mye mer.

Fasiliteter og fasiliteter er førsteklasses, inkludert et ferskvannsbasseng komplett med bassengbar, tennis- og squashbaner, og til og med en bowlingbane - dette feriestedet kan garantere at du aldri kjeder seg, med mye for hele familien å se og gjøre ! Spis i en av restaurantene på stedet eller koker i ditt fullt utstyrte kjøkken og server på din private terrasse eller balkong; Alternativene er uendelige! Travel and Leisure Group er glad for å tilby denne premieren timeshare Feriestedet Beverly Hills Heights.

Beverly Hills Heights Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Air Conditioning (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Noen Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Delvis / Full), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Handicapped Unit, Klesvask, Snackbar, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Strand (1.0 miles), Båtliv (1.0 miles), Casino (3.0 miles), Fiske (1.0 miles), Golf (3.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Ridning (3.0 miles), Live Entertainment (I nærheten), Medisinsk fasiliteter i nærheten, Badstue i nærheten, Squash i nærheten, Tennis i nærheten, Vannski (1.0 miles), Boblebad / badestamp (Nærliggende), Vindsurfing (1.0 miles) ),
Flyplass
Reina Sofia - (11 miles - 17 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) fredag

Kjøper Beverly Hills Heights timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Beverly Hills Heights før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Beverly Hills Heights, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Beverly Hills Heights

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Beverly Hills Heights eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Beverly Hills Heights.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Beverly Hills Heights kan være trygge med tanke på at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.